Mennyi ideje voltál együtt a férjeddel/pároddal, amikor jött a baba?
Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 23:41
21/31 anonim válasza:
2007.10.16-án ismertem meg, 2008.09.05 szültem
22/31 anonim válasza:
6 éve,de nemvoltunk és még nemis vagyunk házasok,most 18 hónapos a kisfiunk.
23/31 anonim válasza:
2009 januárban megismertem, 2009 májusban esküvő, 2011 májusban baba (lesz). Szóval 2,5 éve kb.
24/31 anonim válasza:
2006. augusztusában jöttünk össze, 2007-ben esküdtünk, 2008 júliusában született a kisfiúk, a tesó pedig idén októberben érkezik.
26/31 anonim válasza:
9 éve voltunk együtt, két éve voltunk házasok
27/31 anonim válasza:
9,5 éve voltunk együtt, mikor az első gyerekünk született (1,5 éve házasok), most 12 éve és várjuk a másodikat.
28/31 anonim válasza:
3 éve voltunk együtt, mikor megszületett a babánk.
29/31 anonim válasza:
3 hónapja. Szerettünk volna babát, csak nem gondoltuk, hogy sikerül is. Félidős voltam, mikor polgárink volt. Azóta van még egy.)
30/31 anonim válasza:
9 hónapja voltunk együtt, mikor tavaly szeptemberben pozitív lett a teszt. Júniusra várjuk a Prüntyót... :))) Természetesen tervezett Baba, második hónapban már pozitív is lett a teszt. Nagyon-nagyon várjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!