Mit gondoltok a Jákob névről?
Köszi a válaszokat!
Utolsó, elárulod, hogy hívnak?:D
Ráhel
azért nem szeretem, mert sokan megkérdezték már, hogy ez fiú vagy lány név. elég kellemetlen!
Tényleg megkérdezik, hogy a Ráhel fiú vagy lány név-e? Azért annyira szerintem nem ritka, nem számít kuriózumnak, akkor sem, ha valakinek nincs az ismerettségi körében ilyen nevű ember. Úgy értem, szerintem ez pl. beletartozik az általános műveltségbe.
Én egyszer említettem, hogy ha lesz mégegy gyerekem, akkor lehet, hogy Pongrác lesz a neve, és erre kérdezték, hogy ez fiú, vagy lány név-e, hát ezen is csodálkoztam, hogy azért oké, hogy nem olyan gyakran adott név, de szerintem nem számít a totál ismeretlenek közé.
Szerintem is magától értetődő hogy lány név a Ráhel. A Pongrác meg fiú. Nekem még az is nagyon mély sebet hagyott a lelkemben hogy a testvéreim(5) állandóan csúfoltak.
Ja és a Pongrác szerintem tök szép.:)
Ráhel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!