Létezik olyan keresztnév (női), hogy Póna? Hallott már ilyet valaki?
Figyelt kérdés
Rokonságban nemrég született kislányának adták ezt a nevet.Küldtek egy üdvözlökártyát,megszületett a kislányunk,Póna stb.szöveggel.Elöször azt hittem félreirták,de a kártyán 2x is szerepel a név,igy nem lehetett tévedés.Soha életemben nem hallottam még ezt a nevet és ami azt illeti szerintem szörnyü,nekem egyböl a póni ugrott be.El sem tudom képzelni,honnan szedték ezt a nevet,de már nem is lepödök meg annyira,mivel az idösebb gyerekük meg Ronett.2011. márc. 1. 15:12
1/6 anonim válasza:
Ha kértek rá engedélyt a MTA-tól, akkor lehet. Nem hallottam, de nekem sem tetszik.
2/6 anonim válasza:
Én sem hallottam, szerintem is egyéni kérés lehetett.
És nekem sem tetszik :D
3/6 anonim válasza:
Hát ha ez a neve, biztos engedélyeztették. Már most borítékolni lehet, hogyan fogják csúfolni... P*na.
4/6 anonim válasza:
Itt meg lehet nézni. Nincs benne. Vagy azért, mert még nem került bele (akkor gondolom a szülők voltak az elsők, akik ezt a nevet adták, és kérvényezni kellett), vagy azért, mert hivatalosan nem ez a neve a gyereknek, hanem valami más. Pl. nekem volt egy Dorisz nevű osztálytársam, de minden nem hivatalos helyen Dorotinak volt írva a neve (még kevésbé hivatalos helyeken Dorothy-nak), mivel akkor még (kb. 27 éve) a Doroti nevet nem engedélyezték, csak azt, hogy Dorisz, de senki nem szólította a hivatalos nevén, már születésétől kezdve.
5/6 anonim válasza:
Szerintem is csak a beceneve ez a kislánynak.
6/6 A kérdező kommentje:
Esetleg azért nincs benne ebben a listában a név,mert ez a család nem Magyarországon,hanem Erdélyben él.Elöször arra gondoltam,hogy ez román név,de tudtommal a románok nem használnak hosszú,ékezetes magánhangzokat,ami ugye ebben a névben szerepel...amint lesz rá lehetöségem meg fogom kérdezni tölük,hogy honnan ez az érdekes név..:)
2011. márc. 2. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!