Ha az allam esetleg megszunteti a gyedet es ti csak egy evet tudtok otthon tolteni a picurotokkal, mennyi az az osszeg amit kitudtok vagy akartok fizetni a magan bolcsiert, oviert?
Bocsanat ha a kerdes nem tuk jol sikerult,de nem nezek otthoni hireket(kint elek kulfoldon),mert olyan lassan tolti be a hiradot a gepem,hogy elmegy a kedvem tole.
Az osszes infom tobbnyire a csaladtol,baratoktol van.De kerdes meg all,mivel nemsokara hazamegyek,van egy kisabam,most ot honapos,viszont nincs munkam,jovedelmem.Hat ugy dontottem csinalok munkahelyet magamnak,olyat ahova tudom vinni a picurt.Tehat a kerdes felmeres szeruen erdekel mivel nem akarok tul draga lenni en megfizetheto bolcsit,ovit akarok nyitni.
igen, 10-15ezret tudna talán az ember fizetni, a kérdés az, hogy ennyiből milyen szakszerű gondozókat tudnál alkalmazni?meg bölcsihez,ovihoz állandó orvos, szóval biztos utána jártál a dolognak, de szerintem 10-15ezer/főből nem nagyon jönne ki.ennél többért meg nem nagyon van rá igény(pénzhiány)
:(
A magánbölcsik tarifája 50-70 ezer között van. Sokan ezt persze nem tudják kifizetni. Ha pénzt akarsz keresni akkor valamelyik tehetősebbek lakta részen kell nyitnod. pl. Budán
www.ficanka.hu
www.babapiheno.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!