Melyik modell studioba irattatok be a gyereketeket?
mindegyik az. csak győzd pénzzel. a szomszéd kisfiú tavaly a legszebb 5éves kisgyerek lett. Ezek után azonnal kiderült, hogy ő indul a világszépe versenyen is. Majd jött a csekk 750000ft.... Ők ezt nem vállalták, de azonnal volt másik legszebb gyerek....
Azért sok sikert a te kicsidnek!
Szia!
Star modells Laky Zsuzsi vezetésével.
Neten fenn vannak.
Budapesten dolgoztam egy irodaházban, s felettünk volt egy modell stúdió. Két recepciós volt, valamint egy fotós. Bement az illető aki modell szeretett volna lenni, vagy a gyermekéből szeretett volna azt csinálni, az egyik hölgy a recepción felvette az adatokat, a másiknak ki kellett fizetni 80-100 ezret ügynöki jutalék gyanánt, majd továbbították a fotóshoz aki csinált róla 10 képet. A készített képeket megkapta az illető rá egy hétre, s közölték vele, ha majd valaki kiválasztja őt egy fotózásra, reklámra, divatbemutatóra akkor értesítik.
Barátnőm azóra is várja a telefont, 80 ezerért lett pár képe, amit bármelyik fotós elkészít róla negyede annyiért. Többségében ezek a modell stúdiók lehúzásra mennek, kevés az ahol nyujtanak is valami szolgáltatást. Legtöbbször azt figyeltem meg, hogy azok érnek valamit, ahol tőled nem kérnek pénzt, hanem a megrendelő fizessen a modellért! (Nehogy már én fizessek azért hogy dolgozhassak!)
Barátnőm a lányát baba magazinokba nevezte be, s többször is nyertek: egy nyári tábort anya és lánya, naptárt, ajándékcsomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!