Eü-ben dolgozó anyukák! Nagyon nehéz több gyerkőc mellett dolgozni több műszakban?
Most kellene visszamennem 2 műszakba osztályra dolgozni.(12 órás műszakok)Elég sok a stressz és fárasztó is és félek,hogy hogyan lesz türelmem otthon még a gyerkőcökhöz is.
Arra is gondoltam,hogy nem megyek vissza,viszont a pénz nagyon kellene.
Írnátok valami biztatót?:(
Szia!Szintén egészségügy,12 óra,szülésznő vagyok.
Az első gyereknél visszamentem teljes munkaidőben,nagyszülői segítséggel sikerült csak sok esetben megoldani a rengeteg betegeskedés miatti itthonlétét a kisfiamnak,mert a férjem is sokat dolgozik.MOst a másodiknál ha jól tudom úgy változott a jogszabály,hogy nekünk közlalkalmazottaknak kötelezően biztosítaniuk kell a részmunkaidőt a pici 2 éves korától 3 éves koráig,úgyhogy részmunkaidőbe megyek vissza,hogy tudjam a gyerekeket oviba,bölcsibe hordani és tudjak velük foglalkozni,tudjam őket orvoshoz vinni,ha betegek,aztán ha letelik a részmunkaidő akkor muszáj leszek,majd én menni táppénzre ha betegek,mert a szüleim is kevésbé terhelhetőek már.
Köszönöm a válaszaitokat.Biztos belejövünk az új rendszerbe,de tartok tőle....
Teljes embert kíván a munka és a család is,keverni nagyon nem jó,ezért félek.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!