19 évesen teherbe esni egy olyan férfitól akinek a barátnője 4 hónapos terhes?
1. Olyan pasival nem kezdek, aki nem egyedülálló.
2. 19 évesen lehet, de nem cél a családalapításon gondolkozni.
3. Főleg nem egy olyan emberrel, aki csélcsap. Tudod, kutyából nem lesz szalonna, te is bármikor úgy járhatsz, mint a barátnője.
4. Szerintem a pasinak borzasztóan imponál az, hogy van egy fiatal pipije. Bár nem derült ki a történetből, van rá egy húszasom, hogy nem 19-20 éves.
5. Akkor is az ő gyereke maradhat, ha elhagyja a nőt, ez nem indok arra, hogy ne hagyja ott. Itt a gyk-n is szétnézhetsz rengeteg az olyan anyuka/kismama, akit a terhessége alatt hagyott el a gyerek apja.
6. Ha 10-re (nem) várod, akkor az a baba a napokban fogant. Ha te nem akarsz gyereket és felmerül az, hogy esetleg ettől terhes lehetsz, akkor esemény utáni tablettát íratsz, de ezerrel. Ergo nem teljesen véletlenül lennél te most terhes. És ezt tartom a legundorítóbbnak az egész történetedben.
Azert azzal nem ertek egyet hogy mert elszerette mas pasijat nem maradna vele.
En is elszerrettem a parom az elozotol es 9eve egyutt vagyunk,igaz az tiniszerelem volt,de egy percig nem feltem attol hogy majd tollem is elszereti valaki.
A nagy kerdes hogy elhagyna e miattad a volt baratnojet.
Mondjuk ha terhes vagy az teljesen a te hibad lesz.
ezt nem ertem 10en derulne ki hogy terhes vagy e?odaig meg van 12nap,ilyen koran nem is erezhetned a tuneteket.
ha pontos a ciklusod akkor kb 2-3napja lehetett peteeresed.
figyi itt te vagy a szereto,ha egy kapcsolatban baba szuletik ahhoz ket ember kell.ha a pasid anyira nem akart volna gyereket a baratnojetol akkor gondolom vedekezik.
Mivel ketotok kozt sem normalis a vedekezes(akkor 99%ban biztos volnal benne hogy nem vagy terhes)igy ugy gondolom ugyanezt megcsinalta a baratnojevel is aki ugymaradt,hangsulyozom ket ember kell egy terheseghez.
az meg megint mas dolog hogy milyen alak ez a pasi aki a terhes baratnoje mellet megenged maganak egy esetleges masodik terheseget igy 2honap utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!