Hogyan becézitek a gyermekeiteket?
Muksó, Só, Töki, Tök, Balin
Amúgy Bálint Péter
Mi mindenhogy becézzük a kisfiunkat.
Sok beceneve a nevéből ered, Bobek, Bobi, Bobó, és sok csak úgy jött: Kicsim, Édes, Kisgyagyás (apját szoktam Gyagyásnak hívni), Szarka, ...
Hát én amióta megtudtam hogy terhes vagyok vele, mindig manónak hítam.Már 2,5 éves, de nagynénéme kívül szinte mindenki manózza.
Ritkán mondjuk neki a neve becézését, azt is inkább a barátok.
Már már tényleg olyan gyakran, ha valaki kérdi hogy hívják, reflexből azt mondom hogy manó.
Így kellet volna anyakönyveztetni. :)
Kislányom Brigitta, de mindenki Bittának hívja. Én a kicsim becézést is használom, és a nyuszit is.
Kisfiam Máté, és álltalában ezt is használjuk, de sokszor tökinek hívom, mert nem egy tökmag...elég erős testalkatú (nem duci, 100 cm, 16,6 kg, de vaskos)
Erik Tibor a neve, 19 honapos
Eriknek hivjuk ha azt akarjuk,hogy odafigyeljen vagy ha rossz fat tett a tuzre :D
Amugy en nyuszinak, nyuszikanak hivom leggyakrabban, Puso Budos, Budoske,Baba, Picibaba, Nyuszibaba,Cicabogar, Elet, Piciszerelmem :D
Az apja Gyumolcsnek, Erokiasnak,Eroknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!