Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan becézitek a gyermekeite...

Hogyan becézitek a gyermekeiteket?

Figyelt kérdés
Mennyi idősek? Inkább a nevükön szólítjátok, vagy kicsim, szivem, manócska, kisfiam, stb.?
2011. febr. 25. 18:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Muksó, Só, Töki, Tök, Balin

Amúgy Bálint Péter

2011. febr. 25. 21:34
 12/17 anonim ***** válasza:

Mi mindenhogy becézzük a kisfiunkat.

Sok beceneve a nevéből ered, Bobek, Bobi, Bobó, és sok csak úgy jött: Kicsim, Édes, Kisgyagyás (apját szoktam Gyagyásnak hívni), Szarka, ...

2011. febr. 25. 22:00
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát én amióta megtudtam hogy terhes vagyok vele, mindig manónak hítam.Már 2,5 éves, de nagynénéme kívül szinte mindenki manózza.

Ritkán mondjuk neki a neve becézését, azt is inkább a barátok.

Már már tényleg olyan gyakran, ha valaki kérdi hogy hívják, reflexből azt mondom hogy manó.

Így kellet volna anyakönyveztetni. :)

2011. febr. 26. 08:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Kislányom Brigitta, de mindenki Bittának hívja. Én a kicsim becézést is használom, és a nyuszit is.

Kisfiam Máté, és álltalában ezt is használjuk, de sokszor tökinek hívom, mert nem egy tökmag...elég erős testalkatú (nem duci, 100 cm, 16,6 kg, de vaskos)

2011. febr. 26. 13:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam 21 hós és Tücsök a beceneve, vagy Pipi.
2011. febr. 26. 15:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Álltalában kicsibogárnak vagy drágámnak szólítom,de a nevén is szoktam,Donátnak hívják.18 hónapos.
2011. febr. 26. 18:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Erik Tibor a neve, 19 honapos

Eriknek hivjuk ha azt akarjuk,hogy odafigyeljen vagy ha rossz fat tett a tuzre :D

Amugy en nyuszinak, nyuszikanak hivom leggyakrabban, Puso Budos, Budoske,Baba, Picibaba, Nyuszibaba,Cicabogar, Elet, Piciszerelmem :D

Az apja Gyumolcsnek, Erokiasnak,Eroknak :D

2011. febr. 27. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!