Csak én jártam így? Vagy van itt még valaki? mit tennétek ha a helyemben lennétek?
Szerelmes??:D ááá:)
2. kinek mondjam hogy ne haragudj de nem?nem beszéltem vele..csak köszöntünk!:)
Hali Kerdezo!
Hat...nekem is volt "hasonlo kalandba" reszem.
En 20 evesen szultem a fiamat, akkor mar hazasok voltunk 1 eve a ferjemmel O 8 evvel idosebb nalam.
Nekem O elotte volt egy 4 eves kapcsolatom. Azt a sracot nagyon-nagyon szerettem es O viszont engem. Viszont nagyon fiatalok voltunk a konfliktusainkat nem tudtuk kezelni es sajnos tonkre ment a kapcsolatunk. Vegul en mondtam ki azt,hogy: vege. Eleg csunyan osszevesztunk es szetmentunk. Akkor meg mindketten szerettuk a masikat. O neki volt nehany alkalmi kapcsolata nekem meg egy 9 honapig tarto volt de nem szerettem a sracot mert kozbe is a volt pasimat szerettem. Aztan osszejott O is egy lannyal akivel a mai napig egyutt vannak. Aztan en megismertem a ferjemet, eleg hamar megkerte a kezemet, ra egy evre megvolt az eskuvo es kikoltoztunk kulfoldre. Szinte azonnal jott a fiunk pedig nem volt tervbe veve. Nagy volt a szerelem a ferjemmel (es meg most is tart).
A fiunk epp a volt baratom szulinapjan szuletett :)
O akkor irt egy uzenetet amibe gratulalt. Az volt az elso eset a szakitasunk ota,hogy "szoltunk" egymashoz.
Aztan 1 eves volt a fiunk mikor egyszer chaten elkezdtunk beszelgetni. Ezt tobb beszelgetes kovette. Sok mindent megtudtunk egymasrol abbol az idobol mikor nem beszeltunk egymassal.
A lenyeg,hogy meg mindig nem tudta rajtam tul tenni magat. Furcsa volt,hogy mindig hallottam a pletykat,hogy eljegyezni keszul a baratnojet de mar 2 ev is eltellt es nem tortent semmi. Akkor kerdeztem ra...es akkor vallota ezt be. Azt is elmondta,hogy segitseggel volt kepes megmaradni a szakitsunk utan. Nagyon osszetorte. Vegul elmondta,hogy ha elolrol kezdhetne mindent mashogy csinalna es nem hagyna elmenni engem.
Most mar honapok ota nem beszeltunk mert tiszteletbe tartjuk egymas kapcsolatat es nem akarunk tisztessegtelen dolgokhoz folyamodni es ezek a beszelgetesek mindkettonket melyen felkavartak erzelmileg.
Egy biztos: mi sosem fogjuk egymast teljesen elfelejteni.
Mult ejjel is rola almodtam, nem is akarmit...:)
Ennek ellenere a ferjemet szeretem es sosem csalnam meg semmi penzert sem.
De attol,hogy anyukak lettunk attol meg ugyanazok a nok maradtunk es errol se te se en nem tehetunk. Hiszen az erzeseinket nem vagy csak nagyon nehezen befolyasolhatjuk.
Bocsi,hogy ilyen hosszu lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!