Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Missed Ab-ot követően 8 hétre...

Missed Ab-ot követően 8 hétre rá jött meg, és már 10 napja tart a vérzés. Más is járt így?

Figyelt kérdés

Amint elmúlik megyek dokihoz... Telefonon csak hümmögött amikor 6 hét után mondtam h még nem jött meg és mi legyen, csak annyit mondott h előfordulhat, de várjuk meg a mensit.

Kicsit sem nyugtatott meg :S

2011. febr. 20. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez tényleg előfordulhat,mivel felborult a hormonháztartásod és valakinek nehezebben áll vissza,valakinek könnyebben. Nekem missed ab után 2 héttel megjött a mensim és 14 napig véreztem,utána meg még 14 napig barnáztam,már azt hittem megőrülök. Kontroll vizshálaton a doki mindent rendben talált. Ezt követően lezajlott 3 normális mensim és megfogant a kisfiam,aki most éppen a másik szobában szuszog. Nyugodj meg,biztos minden rendben lesz!
2011. febr. 20. 22:27
 2/3 anonim ***** válasza:

szia,

nekem pont ma mondta a dokim, hogy ha 4-5 hét múlva nem jön meg azonnal menjek vissza, bár én spontán vetéltem, nem kellett műteni. azért nézzen meg, biztos ami biztos.

2011. febr. 21. 15:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem hat hétre jött meg, és utána 6 napig volt nagyon erős vérzés. Az orvos mindent rendben talált, és a következő mensim már teljesen rendben zajlott.
2011. febr. 25. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!