14 év alatti gyermekemnek tartózkodási helyet bejelenthetek-e úgy, hogy nincs személyi igazolványa?
Figyelt kérdés
Neten foglaltam időpontot, és ott a foglalás után :))) leírták, hogy mik kellenek hozzá. Többek között személyi ig., azonban az enyémnek nincsen ilyen, mert eddig nem volt rá szükség.
Most akkor előbb meg kell csináltatni a személyit, vagy elég lehet, ha viszek anyakönyvi kivonatot?
2011. febr. 19. 16:00
1/3 anonim válasza:
Én az újszülött gyerekemnek is csináltattam.
2/3 anonim válasza:
Persze. Lakcímkártyája így is van, nem? Mi se az állandó lakcímünkön élünk a fiammal, neki is rajta van a lakcímkártyáján a tartózkodási hely, pedig csak 3 éves :)
3/3 anonim válasza:
egyébként akár csináltathatsz is neki személyit, mert ingyenes. De szerintem logikusan a te személyid kell hozzá.
Lakcímkártyája egyébként is van és az is személyi nélkül.
Mindenesetre az anyakönyvit vidd magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!