Mi a véleményetek erről a gyereknevelésről?
Nem szidjuk együtt a szomszédasszonyt kérdés,az egyik szereplő én vagyok,és őszinte véleményeket várok.
Anya,apa és 2 kisgyermekük az anya szüleinél élt.Úton volt a 3. baba,szűkösen lettek volna (2 szoba volt),ezért a másik nagymama aki idős volt,és egyedül élt felajánlotta,hogy lakjanak nála.Itt sem volt több hely,de egyedül élt és szüksége volt a segítségre.Az anyai nagyi felajánlotta,hogy amíg megveszik a saját házuk addig a lányáék hagyják nála a legidősebb gyermeket.5 éves volt,és a mama kedvence,nagyon ragaszkodtak egymáshoz,egyébként egy településen éltek,közel egymáshoz.Eltelt kb 2-3 év amikor az apai nagyi agyvérzést kapott,állandó ápolásra szorult.Megkérte a fiáékat,hogy rájuk hagyja a házát,ha cserébe vele maradnak és gondozzák.Belementek,elkezdték átalakítani és bővíteni a házat,hogy megfelelő legyen a családnak.Mikor elkészültek,akkor a legnagyobb lány már nem akart velük élni.A szülei fizették minden költségét (osztálypénz,a nyaralás,ruházkodás,esküvő stb..)Minden hétvégét a szüleivel és testvéreivel töltött,de nem élt velük ezután.
Nem fura ez egy kicsit?
Lehet en vagyok tul zombi ehhez de az egesz tortenet nem vilagos.
na nekiugrok megegyszer:)
Gondolom te vagy az 5eves kislany.
Ertem hogy miert nem akart a kislany a szuleivel elni kesobb,azt nem ertem csupan hogy ugymond miert passzoltak le?
hazudnék én is, ha azt mondanám, hogy értettem belőle, ki kicsoda és kivel mi történt.
Egyébként nekem is van nem egy olyan ismerősőm, akik a nagyinál nőttek fel, nem a szüleiknél. Valóban furcsa első pillantásra, de ha a szülőknek jó volt velük felnőni, miért lenne rossz az unokának. Nem mondom, hogy repesnék, ha a gyerekeim a szüleimmel akarnának élni, de valójában semmi kivetnivaló nincs ebben. A szüleim legalább annyira imádják és törődnek a gyerekeimmel.
11:08.
Nem hiszem hogy a gyerek a nagyival akart elni,inakbba szulok akartak hogy a nagyival eljen.
Nem én vagyok az 5 éves kislány,én egy másik gyermekük vagyok.Nekem ez természetes dolog volt gyerekként,hiszen így nőttem fel.
Egyébként a 80-as években játszódik.
Bocs,ha nem lett világos,csak rövid,és tömör akartam lenni.:)
11:11!
11:08 vagyok. Nem írtam, hogy a gyerek akart anno 5 évesen a nagymamával élni, de most már valóban ő nem akar a szüleivel lakni.
Mellesleg én inkább éltem volna szűkösen 3 gyerekkel, minthogy bármelyiket is ne én neveljem.
2 gyerek édesanyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!