Anyukák! Akik otthon vagytok két vagy több gyerkőccel és nem tudtok mozogni (időhiány és a szoptatás miatt) mit tesztek a régi alakotok visszanyerése érdekében?
Nekem szerencsére nem volt ilyen gondom, de az öv ha eltudod viselni, tényleg jó.
Nagyon kellemetlen érzés, de használ, na persze nem egy nap alatt de jó.
Illetve ha veszel valami dvd-t és van kitartásod az is jó ötlet.
Szoptatás alatt is lehet tornázni, csak a mell gyakorlatokat kell kihagyni, vagy keveset csinálni.
Én jártam heti 2x aerobikozni és nem volt gond a tejemmel.
nekem van ilyen övem.a 2.gyerkőc szülése után kaptam.de talán 3x volt rajtam.
1.mert konnektorhoz kötött,és ezt egy 27hós és egy 8hós mellett nehéz kivitelezni.
2.ha alszanak,akkor meg engem is zavar,hogy viszonylag hangosan remeg.
3.ha csak kis fokozatra teszem,akkor semmit sem ér,ha meg a nagyobbra,akkor a reggeli kajámat is kirázza,és tényleg elég kellemetlen érzés.
nekem van 3 tornás dvdm is,de kitartásom nincs.meg persze nekem ahhoz nyugalom kell,hogy akár csak nai fél órát is tornázzak.és eddig akár hányszor belekezdtem valamelyik tuti bezavart.
még 1-2hónap és lassan leszokik a ciciről,és akkor majd jöhet a mozgás és a csodabogyó
Nekem is kettő van, a kicsi 3 hónapos és csak szopik. A nagy 2,5 éves. Nem vagyok "időmilliomos", de heti 3-4× azért mozgok. Legtöbbször este, amikor a férjem hazaér, vagy mikor mindkét gyerkőc alszik délben. Terembe nekem sincs időm járni, ezért szerintem is az otthoni DVD-k a leghasznosabbak, illetve egy laza, 30 perces futás.
Ha a pici nagyon nyűgös, csinálok baba-mama tornát, akkor a férjem csak a naggyal játszik, vagy együtt vacsiznak.
Szerintem inkább pár DVD-t kérj, ne ilyen "csodaöveket".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!