2 éves gyerekem születésnapjára mit kérjek 20ezer forint értékben?
Figyelt kérdés
Anyósom napok óta mondogatja, hogy találjak ki valamit, de lehetőleg ne aprózzuk el az összeget. Mit vegyek, ami értelmes és ilyen árban van?2011. febr. 15. 13:07
21/24 anonim válasza:
22/24 anonim válasza:
Mi lenne a megbontanád a pénzt?Én biztos úgy csinálnám,hogy vennék belőle játékot,ruhát és könyvet is!A végösszeg így is úgy is 20 ezer!Miért kell feltétlenül egy tételben gondolkodni?Persze ez csak az én véleményem:)
23/24 A kérdező kommentje:
Megbontanám én szívesen, az lenne a legjobb!
De anyós ragaszkodik ahhoz, hogy ne "aprózzuk" el...
Mindegy, majd megbeszélem vele.
2011. febr. 16. 09:42
24/24 anonim válasza:
Egy korábbi válaszoló vagyok, aki elég sok linket küldött.
Én is úgy gondolom, hogy több dolgot vennék, és ne az anyósom döntse el, hogy mit, ha már egyszer felajánlotta, hogy te választhatsz! Értelemszerűen azt, ami nektek tetszik, amire szükség van.
Lehet az akár szőnyeg, akár játék, könyv, ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!