2 éves gyerekem születésnapjára mit kérjek 20ezer forint értékben?
Figyelt kérdés
Anyósom napok óta mondogatja, hogy találjak ki valamit, de lehetőleg ne aprózzuk el az összeget. Mit vegyek, ami értelmes és ilyen árban van?2011. febr. 15. 13:07
16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket! Egy-egy ilyen drágább babára például sajnálnék ennyi pénzt kiadni. A csúszdát jó ötletnek találom, maximálisan kihasználható, akár fiúnak, akár lánynak és a tesónak is jó lesz.
2011. febr. 15. 14:02
17/24 anonim válasza:
Szia!Bár nekem fiam van, de ő imádja a Toy storyt.
Én a dinót fogom megrendelni, de neked ezt tudnám ajánlani:
18/24 anonim válasza:
19/24 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén, majdnem teher számomra azon gondolkozni, hogy mire költsek el egy egy ekkora összeget, ami nem hülyeség.
Ragaszkodik a 20ezerhez a kedvenc egyetlen unokának, holott egy kisebb összegből bátrabban nézelődnék, nagyobb lenne a választék.
Mindegy, tudom, hogy vannak ennél nagyobb problémák is...vannak nálunk is, de köszönöm a segítséget!
2011. febr. 15. 14:51
20/24 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!