Kong a demográfiai vészharang?
Mit gondoltok erről a cikkről? Kinek mi jut eszébe? Kíváncsi vagyok, az "érintett" anyukák (én is az vagyok) hogy gondolkodnak erről.
Mielőtt nem volt gyerekem és állást kerestem, akkor is volt, hogy baromira rosszkor hívtak, és akkor is pofátlanul azt kértem hívjanak vissza, azoknak nem okozott gondot visszahívni, és számot sem kértem el, csak annyit kértem, hogy X perc/óra múlva lenne jó.
Sőt, ahonnan szülni mentem tudod miért kértem visszahívást? mert randira sminkeltem, szempilla spiráloztam épp, és toll papír mellett inkább visszahívást kértem... visszahívtak, minden gond nélkül, sőt teljesen lehengereltem őket mind az interjún, mind a munkám során.
Az, meg, hogy az egy évesem fontosabb volt, az hadd legyen az én bajom, aki ezt nem érti meg, azzal nem is akarnék együtt dolgozni, mert az valószínű azt sem értené meg, ha 40fokos lázzal kórházban vagyok vele, és amíg itthon vagyok, addig Ő a fontosabb. Ami pedig azt illeti, sose zárnám be a gyerekem miközben sír, csak mert telefonálhatnékom van. Hogy te sem hívnál vissza, mint munkáltató/hr-s mert fontosabb a gyerekem. Hát megnéznélek élesben is, te mit tennél...
Bocsi az offért
Én sem értek egyet a gyerek bezárárására a telefon miatt, még ha csak 2 perc is. Először is, nem tudhatod, hogy tényleg két perc lesz, másodszor pedig, a tompa ordítás is behallatszik a telefonba, én is HR-es vagyok, nálam elvágná magát az illető, ha hallanám, hogy a gyereket a szobába zárja a telefonálás alatt.
Én azt csinálom néha (nem munka ügyben, hanem hivatalos ügyek intézésekor), hogy ha hívnak, és rossz a helyzet, nem veszem fel, ha alszik a gyerek ,vagy a nagyi lefoglalja, akkor visszahívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!