Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mit csinál a gyerek kinőtt...

Ki mit csinál a gyerek kinőtt ruháival?

Figyelt kérdés
Mi panelban lakunk és nem nagyon tudom tárolgatni kisfiam 9 hós de már 2 zsák kinőtt ruhája van. Érdemes tartogatni a 2. babáig vagy érdemesebb eladni egy börzén? Anyósom azt mondja majd később elajándékozom ha lesz rokon baba. De én nem szivesen ajándékoznám el mindet hisz én is vettem őket. Ti hogy vagytok ezzel?
2009. febr. 11. 18:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én elrakom a 2.babonak. Már az összes ágynemütarto tele van! De ha nem akarnénk még babot akkor biztos hogy eladnám öket a börzén,és ott mindjárt vennék is rucikat a babonak.
2009. febr. 11. 18:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha mostanában nem terveztek másodikat, akkor rakd fel nyugodtan a tesz-veszre, vagy a vaterára. Nagyon sokan szívesen vásárolnak innen, és még egy kis plusz bevételre is szert tudsz tenni.
2009. febr. 11. 18:41
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én kölcsönadom őket úgy,hogy beírom a címkéjükbe a lányom keresztnevének első betűjét,mert szeretném megőrizni a második gyermekemnek a ruhákat,de én sem tudom hol tárolni
2009. febr. 11. 18:47
 4/14 A kérdező kommentje:
Mi kb 2 év múlva tervezzük a 2. babát de addig még vagy 6 zsák ruha lesz. Azt hiszem én eladom őket!
2009. febr. 11. 18:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

En az osszeset eladtam, meghirdettem helyi ujsagban, akkor meg nem volt vatera es a tesz-vesz sem. Inkabb olcsobban odaadtam, minthogy jobbrol-balra tettem volna. Meg beadtam bizomanyiba is, de az nem a legjobb volt, mert nem nagyon adta el a no a cuccokat. Eleg olcson bevette, o pedig rakott meg ra hasznot, igy persze nem nagyon ment az uzlet. Valami ruhacska, baldahin ott maradt nala a boltban, mert elkoltoztunk, es mar se erom, se idom nem volt a baba ruhak utan menni.

Szerintem most ha van idod, akkor hirdesd oket, es hidd el, ha jo arban adod, akkor megveszik! Felesleges tartogatnod, mert lehet hogy ellenkezo nemu lesz a teso, vagy meg az is lehet, nem is fogsz mar szulni.

Hirdesd meg, es add el!

2009. febr. 11. 19:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

SZia

En nemreg vasaroltam igy egy nagyon kedves anyukatol ruhakat,es O ugy csinalta,h lefotozta az osszes darabot,es felrakta a picibaba.hu-ra,En ott talaltam meg Ot.

Ha lefotozod oket,es kuldesz rola kepet akkor szivesen megnezem,es ha talalok olyat ami tetszik szivesen vennek belole.

2009. febr. 11. 19:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 2005-ben szültem,és a kinőtt ruhácskák többségét eltettem de volt pár amit elajándékoztam a családban.Most 26 hetes pocis vagyok megint,és el nem tudom mondani mekkora mázlim van hogy "semmit"nem kell megvennem ujra...mert ismét kukist várunk... Szerintem szelektálj és ami olyan azt tartsd meg és a többit eladhatod vagy ajándékozhatod...de ne mindent. Én anno anyósom unszolásának engedtem (családi béke) de mostani helyzetben óriási kiadástól mentett meg... Boldog babázást:D
2009. febr. 11. 19:37
 8/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló köszönöm de sajnos nem jó a fényképezőgépünk. Azt hiszem majd elviszem börzére őket.
2009. febr. 11. 19:40
 9/14 anonim ***** válasza:
85%
Én elpakolászom őket, bár már nekem is útban vannak nagyon. Egy részét már átvittem anyukámhoz, náluk van pince. De én elteszem azokat, amik jobb állapotban megmaradtak, meg nagy kedvencek voltak, pedig nem mostanában tervezem a másodikat, eltelik addig még 5-6 év simán. De nem baj, legyenek csak meg. Ha addig ismerősnél lesz baba, akkor megkapják kölcsönbe akár.
2009. febr. 11. 20:34
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én most raktam fel a tesz veszre. Családban nincs kinek adni, nekem pedig a 2. babám, több gyereket nem szeretnék.

Ingyen sem akarom odaadni senkinek, annyira drágák a babaholmik, legalább egy pici pénz jöjjön be, hogy vehessek ujat a drágának.

2009. febr. 12. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!