Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4órája szült meg egy ismerősöm...

4órája szült meg egy ismerősöm és már kávézott, becsapott belőle egy 2dl-t. Anya az ilyen felfogású?

Figyelt kérdés

Erre ő(de szerintem már ezt sem ihatta volna,gépi kv),hogy neki hozzanak otthonról normális főtt kávét. Én meg hüledeztem tőle. Mi az hogy egy kismama kávézik?? Aztán pár órával később meg szoptat...

Vagy az nem árt neki? én nem így tudom.

2009. febr. 11. 12:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy hülye, csak fogadd el, hogy mindenki másképp éli az életét.
2009. febr. 11. 13:38
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
nem kell ezen így felháborodni! nálunk a kórházban (a szülészeten, gyermekágyon) minden reggel egy jó nagy adag tejeskávé volt a reggeli. ha annyira ártana, nem hiszem, hogy adták volna...
2009. febr. 11. 13:52
 13/18 anonim ***** válasza:
92%
Hozzánk is minden reggel bejöttek a növérkék, és kérdezték ki kér tejeskávét vagy teát. Ennyi erőve a teát se igya a szoptatós kismama abban is koffein van. Na meg nem hiszem hogy a nővérek kínálgatták volna, ha nem lenne szabad. Tényleg nézz utána , mielőtt valakit lehordasz.
2009. febr. 11. 15:00
 14/18 anonim ***** válasza:
94%
Nekem meg egyenesen a patikában ajánlották mikor fájt a fejem!
2009. febr. 11. 16:05
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
Senkinek nem tunt fel,hogy o csak egy ismerose az anyukanak,nem pedig rokona?!!?Mi a csudat keresett o ott negy oraval a szules utan?Arra nem gondol,hogy olyan faradt,almos az anyuka es o meg ott ul,hogy pont miatta kell a kavae neki?Szajtato egy valaki lehet...
2009. febr. 11. 16:45
 16/18 A kérdező kommentje:
Na utolsó válaszoló...de igen rokonom,csak elég távoli,így inkább ismerősnek írtam. és arról nem tehetek hogy nekem már 4órával ott kellett lennem szülése után,mert az anyuka anyját vittem be én az én kocsimmal a kórházba!!! Szóval kopj le rólam! és még igencsak szépen mondtam!
2009. febr. 11. 22:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem konkrétan azt mondta a védőnő hogy kóla kávé tea mert olyan alacsony a vérnyomásom hogy a lábamon alig álok meg.
2009. febr. 12. 10:27
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. Te mindig ilyen arogáns vagy? Már eleve a kérdésed is arról szól, hogy fikázzunk le valakit, mert neked nem tetszik amit csinál. Aztán ez valakinek nem tetszik, akkor leugatod? Igen antiszociális vagy, neked nem lenne szabad emberekkel érintkezned. Vagy csak így a neten ilyen nagy a szád? Az anyukának említetted, hogy szerinted nem kéne kávét innia? Vagy esetleg tőle is azt a választ kaptad, mint tőlünk, és ezért inkább ide jöttél pampogni?
2009. febr. 12. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!