Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4órája szült meg egy ismerősöm...

4órája szült meg egy ismerősöm és már kávézott, becsapott belőle egy 2dl-t. Anya az ilyen felfogású?

Figyelt kérdés

Erre ő(de szerintem már ezt sem ihatta volna,gépi kv),hogy neki hozzanak otthonról normális főtt kávét. Én meg hüledeztem tőle. Mi az hogy egy kismama kávézik?? Aztán pár órával később meg szoptat...

Vagy az nem árt neki? én nem így tudom.

2009. febr. 11. 12:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem szerencsés, de vannak sokkal-sokkal rosszabbak is..
2009. febr. 11. 12:35
 2/18 anonim válasza:
87%
Most azt várod, hogy veled bosszankodjunk?! Te szültél már? Miért ne lehetne anya "az ilyen felfogású"?! Amúgy egyet értek az előttem szólóval.
2009. febr. 11. 12:37
 3/18 anonim ***** válasza:
97%

Semmi baja nem lesz tőle, max 10 perccel később alszik el a baba. Terhesen is kávéztam, és a baba születése óta is, napi egy, max délután még egy fél adag kávét megiszok. Át is mennén totál zombivá, illetve a el is ájulnék az alacsony vérnyomásom miatt,ha nem innám. A babámnak semmi baja tőle, születése óta nyugodt bébi, éjjel alszik, egyszer kel enni, azt is fél álomba, utána alszunk tovább.

Ha lőné magát, akkor lenne miért elítélni, de a kávé nem árt a babának.

2009. febr. 11. 12:41
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem szokj le arról az undorító dologról, hogy mások anyai elhivatottságát kritizálod! Törődj a saját dolgoddal. Négy órája szült, de már most kezded?? Mi lesz majd pár hónap múlva, ha mondjuk az anyuka uram bocsá' átszalad a kisboltba és a gyereket az apukára bízza arra a 10 percre? Akkor is jön majd az "anya az ilyen felfogású" szöveg? Mellesleg én csak és kizárólag a szoptatás alatt kávéztam mert máshogy nem bírtam az éjszakázás, pedig amúgy utálom a kávét. Szerintem amúgy ez az anyuka terhesen is kávézott, tehát a baba viszonylag hozzá lehet szokva. Ha azt tapasztalja, hogy nem tud tőle aludni a picije, akkor úgyis abba fogja hagyni, már csak a maga érdekében is.
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
39hetes kismama vagyok,és nemrég kórházba voltam a vérnyomásommal,ott volt 2anyuka akik szülés után letusoltak,és egyből mentek le dohányozni,a harmadik 40.hétbe volt,és az is ment cigizni.Na ez a durva.
 6/18 anonim ***** válasza:
93%
Ki mondta, hogy káros kávét inni szoptatás alatt????!!!!
2009. febr. 11. 12:48
 7/18 anonim ***** válasza:
93%

Terhesség alatt is kávéztam, és most szoptatás alatt is (2 hónapja).

Mi ezzel a probléma??

Kávézni nem tilos!! El is ájulnék, ha nem innék, olyan alacsony a vérnyomásom.

Te ítélkezz mások felett, vagy előtte olvass utána, hogy mit lehet, mit nem.

2009. febr. 11. 13:15
 8/18 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg műnek hat a felháborodásod. Egyrészt nincs közöd hozzá, másrészt millió helyen utánaolvashatsz, autentikus forrásból, hogy a kávé nem árt a babának. Terhesség alatt semmiképpen sem, szoptatás alatt pedig elképzelhető hogy a baba nehezebben alszik el, de az is lehet, hogy sehogyan sem hat majd rá. Ha a baba nyűgösebb lesz, az anyuka úgyis abbahagyja a kávézást, vagy áttér koffeinmentesre. Gondolom ezt a kérdsét neki is előadtad, nemcsak itt ócsárolod a háta mögött.
2009. febr. 11. 13:17
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

30 hetes terhes vagyok, ha nem káváznék elájulnék, mert olyan alacsony a vérnyomásom. Ha meg elájulok akkor megütöm magam, hasra eshetek stb... na melyik ártalmasabb?!

Alacsony vérnyomású kismamáknak kötelezi a védőnő (az enyém legalábbis) hogy napi 1-2 kicsit tejesebb kávét fogyasszanak el, közben mehet tea is, vagy kávé helyett. Ez szoptatásnál sincs másképp. Tényleg kicsit mű ez a felháborodás. Mielőtt kimondanál vmit, gondolkozz, vagy olvass utána.

2009. febr. 11. 13:27
 10/18 A kérdező kommentje:
Na szép...még én vagyok a hülye...
2009. febr. 11. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!