Szép név az Anikó?
Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 21:11
11/18 anonim válasza:
anyukámat hívják Anikónak! Nekem tetszik!
12/18 anonim válasza:
Anikó, Ildikó, Enikő stb... nekem mindegyik ilyen kó, kő-re végződő tetszik. (Tudom, hogy fura vélemény, de így van.)
13/18 anonim válasza:
Szerintem szép így hogy Nagy Anikó, de én (egyéni vélemény) adnék egy második nevet is, úgy gondolom jól hangzana pl Nagy Anikó Hanna, Nagy Anikó Jázmin, Nagy Anikó Petra... Szerintem így karakteresebb.
14/18 anonim válasza:
Én is Anikó vagyok. Szerintem elmegy, nem is olyan szép, de nem is csúnya. Átlagos. De a Nagyhoz jól illik. Igaz én is adnék még egy rövid második nevet hozzá. (Pedig nagyon ellenzem a második nevet, de ehhez illene)
15/18 anonim válasza:
Nekem nagyon unalmas együtt!A mi családnevünk is Nagy, de nem adtam egyik gyerekemnek sem ilyen megszokott neveket.Mondjuk te azt adsz ami neked tetszik.
16/18 anonim válasza:
Nem csúnya, de nekem ez a név sosem tetszett, valamiért egy sajtra asszociálok. De semmi gondom ezzel a névvel, szóval nem az a név, amitől a falat kaparnám, csak ez tipikusan az, amit sose adnék a gyerekemnek.
17/18 anonim válasza:
szia nekem tetszik is meg nem is ez a nevem.
18/18 anonim válasza:
Hangzástalan, semmilyen , a hosszú magánhangzó a végén bénává teszi, egyáltalán nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!