Milyen ruhába illik menni a nőgyógyászati vizsgálatra? A cipőt is le kell vetni?
Nos,sosem szabad megtörölgetni a nunit vagy ilyesmi közvetelnül vizsgálat előtt.Sőt,nekem édesanyám azt mondta,hogy jó lenne ha legalább 7-8 óra eltelne a vizsgálat és az utolsó zuhany között.Ezek mind megváltoztatják nuni természetes képét,és akár félre is vezethetik a dokit.
szülőszékben vizsgál oda meg nem fekhetsz fel cipőben.Ruha az rajtad múlik,mert sem azt nem fogja látni,hogy milyen bugyi van rajtad,se semmi ilyesmi nem is érdekli.Van olyan ahol végig kell vonulni az aszisztensek előtt a vetkőző fülkéből kifelé menet,azokra a helyekre szoknya a javasolt,ha szégyenlős vagy.Bár, én ezzel úgy vagyok,hogy az aszisztensnőnek is olyan van,mint nekem,de én évekig koleszban laktam,és az ilyet már fel sem veszem.
A dokit az sem érdekli,ha a lábad között őserdő van,meg az sem,ha csupasz.Neked kell dönteni,hogy milyenre nyírod odalent.
alulról derékig le kell vetkőznin a vetkőzőben, a cipődet visszahúzhatod, és mehetsz úgy is az székre, vagy análkül is. Időd és alkalmad van rendbe tenni magad:-)
Én olyan ruhát szoktam felvenni, ami hosszabb derékban, hogy mégse pucéran mászkáljak, de a doki ugye úgyis látni fog... :-)
Arról, hogy nem lehet előtte fürödni, vagy megtörölni, én sem hallottam soha...
Szerintem ez nem befolyásol semmit, hisz a hüvelyed nem mosod, törlöd ki, ő meg azt nézi, nem csak a külső nemi szerveket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!