Asso cipőkről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 15:22
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nagyon jó,kényelmes cipők,és nem mellékesen olcsóbb,mint a Siesta.
Én már vettem a kisfiamnak téli bundás bakancsot is,szandált is,meg vagyok vele nagyon elégedve.
2/4 anonim válasza:
Én is ezeket szoktam venni és szeretem őket.
3/4 anonim válasza:
Szerintem a Siesta jobb, nem véletlenül magasabb az ára, de a fiam is Asso cipőket hordott, puha bőrből készülnek és szépek is. Akinek nincs baj a lábával, annak bőven jó az Asso is, de pl aki lúdtalp gyanús annak inkább Siesta vagy más gyógycipő, talpbetét kell.
4/4 anonim válasza:
Nekünk is a sokadik asso cipőnk van.Jó minőségüek és strapabirók.Betétesek tehát ludtalpasoknak is jók.
A lányomnak a sarka döl befelé ezért mindig olyan cipő kell neki ami tartja a sarkát és az assora az ortopédus is rábolintott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!