Hány gyereked van, és miért annyi?
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 13:15
11/25 anonim válasza:
Mindig 2 gyerekről álmodtam,(a férjem is)teljesült!Nem tervezünk többet,és egészségügyi szempontok sem teszik lehetővé,nem javasolt(Nagy méh-műtét,emberfejnyi(!)myoma miatt, után két császár)Egy két és fél éves és egy 3 hónapos fiúk boldog anyukája :)
12/25 anonim válasza:
Nekünk sajnos csak egy kisfiunk van, mert több nem lehet, pedig min. háromban gondolkoztunk. Sebaj, nyitottam egy családi napközit és így egész nap nagy családom van :=)
13/25 anonim válasza:
Szia!
Négy gyerek van , az ötödik hamarosan megszületik.
Az elején nem volt betervezve csak három , de így alakult és nem bántam meg , sőt nagyon örülök neki és lehet , hogy lesz még ...
14/25 anonim válasza:
1 van, azért mert ennyit akartunk. Nem lesz több.
15/25 anonim válasza:
Két hónap és három lesz. Kettőt terveztünk, egy becsúszott.
16/25 anonim válasza:
Egyenlőre kettő(egy 19 éves nagy,és egy 3 éves kisfiú),de tavasszal indul az újabb babaprojekt...Ha nem 38 évesek lennénk,talán még több gyerkőcben is gondolkoznánk,így valószínűleg 3 lesz a vége(hacsak nem ikrek sikerülnek,ami sanszos,mert az én felmenőim között-édesapám,unokatestvéreim-több ikerpár is van).
17/25 anonim válasza:
Szia!
2 gyermekünk van (majdnem 3 éves Nagylány és egy 10 hónapos Kisfiú), de van még egy 3-as ikrek a Párom előző házasságából. Szeretnék is még egy saját gyerkőcöt, de tudom, hogy csak ennyit tudunk tisztességesen felnevelni, de ha esetleg becsúszna a 3-dik baba, soha nem vetetném el!!!
Üdv egy két gyermekes Anyuka.
18/25 anonim válasza:
3 gyerekem van,mindig is ennyit terveztünk a férjemmel.
10 éves a fiam,4 és fél éves a lányom,a kicsi pedig 13 hónapos kisfiú.
19/25 anonim válasza:
Egy kislányunk van aki napokon belül tölti az Első Születésnapját:)Még egy babát szeretnék mindketten a Párommal ő persze fiút én ismét kislányt de olyan 4 év elteltével csak.Addig próbáljuk befejezni a "kis" házunkat...
20/25 anonim válasza:
a másodkiat várjuk és ennyi, kettőt terveztünk, nem többet, nem kevesebbet. Mert nekem nincs tesm és az szar volt, a páromnak sok tesója van, az is szar volt. Meg több pénzünk és energiánk se lenne többre. Én is szeretnék majd egyszer dolgozni is végre (még sosem volt munkahelyem, 23 éves vagyok) évekig tanultam babázás mellett és még fogok is, tehát lényegében "kész" leszek mindennel a második gyesem végére: tanulás, kisgyerekezés, otthonteremtés és szépítés, ezután jöhet a karrier, mert nekem az a fontossági sorrend vége :) És nem fogok bekattanni majd 35 évesen, hogy mégegyet akarok :) márcsak a férjem miatt se, aki 35 éves most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!