Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyereked van, és miért...

Hány gyereked van, és miért annyi?

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 13:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekünk kettő van és kettőt is akartunk egy kislány aki mindjárt 6éves.Egy kisfiú ő 21hós.
2011. febr. 10. 13:19
 2/25 anonim ***** válasza:
84%

4 és az ötödiket várom.

Az első természetes volt, hogy legyen. 3 év múlva úgy éreztük, nagyon jó lenne újra élni azt az időszakot. Így született még egy fiunk. Gyógyszer és szoptatás mellett teherbe estem, 1 év különbséggel megszületett a lányunk. Eltelt 10 év, és hiányzott a babázás. Még egy lány. Rájöttünk, hogy a nagy korkülönbség miatt nagy családban egykeként fog felnőni, így 2 éves korára meglesz az öcsi. És itt lesz vége a történetnek.

2011. febr. 10. 13:19
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Még csak egy három éves kisfiunk van, de szeretnénk neki testvért a közeljövőben. Az, hogy még nem fogtunk neki a "testvérkészítésnek", annak anyagi okai vannak, ugyanis én sosem voltam bejelentve, és csak GYES-t kaptam, ami semmire sem elég. Most készülök visszamenni dolgozni, és csak bejelentett munkák érdekelnek. A párom is azon van, hogy jó állást találjon, ha ez mind meglesz, jöhet a tesó.

Csak "páros számú" gyerekekben gondolkodom, tehát vagy kettő, vagy négy jöhet szóba. Mi hárman voltunk testvérek, és egyikünk mindig "kilógott a sorból", ezért nem szeretnék páratlan számú gyerkőcöt. A kettő biztos, a négy majd kialakul. :)

Egyébként a páromnak már van két nagylánya is, de ők már gyakorlatilag felnőttek, és sajnos elég messze is laknak tőlünk...

2011. febr. 10. 13:24
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy kislányunk van (21 hónapos). Szeretnénk neki majd testvért, akár kettőt is.
2011. febr. 10. 13:25
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Három gyerekünk van. három és fél éves fiú (esküvő után 10 hónappal született várt gyerek; két éves gyönyörű lány(szoptatás mellett és óvszerrel védekezve lettem várandós);három hónapos fiú (szintén tervezett baba). Még kettőt szeretnénk, de mindegyikkel veszélyeztetett voltam, így várunk négy-öt évet. Mindig is nagy családot szerettünk volna, mert jó őket látni és szeretni.
2011. febr. 10. 13:29
 6/25 anonim ***** válasza:
84%
Nekünk 2 van.Egy 3 éves lány és 10 hónapos fiú.Gondolkozunk rajta,hogy legyen majd még egy tesó,csak az a gond hogy senki segítségem nincsen.......
2011. febr. 10. 13:32
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Most várom a másodikat. Ha rajtam múlna és a páromon, simán lenne legalább három, de akár öt is. De sajnos anyagilag nem úgy állunk. Még a kettő se lesz egyszerű, de mindenképpen akartunk testvért a kétéves kislányunk mellé. :-)
2011. febr. 10. 13:33
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Meg csak 1 kislanyunk van aki hetfon lesz 1 eves.

Mar gondolkodunk a kisteson.Nem anyagi okok miatt nem jon meg igazabol.Szeretnek kielvezni a kislanyommal minden poillanatot es meg nem erzem idejet annak, hogy teherbe essek.Igazabol van meg idonk, mert en 26 a ferjem 28 eves.

Mindenkeppen lesz kisteso!!

En meg kettot a ferjem viszont csak egyet szeretne.

A legjobb az lenne ha ikrek lennenek, mert az mindkettonknek megfelelne :D

De ez ugye nem kivansag musor :D

A terves szerint vagy szeptember vegen vagy kovetkezo szeptember vegen szeretnek teherbe esni (mindenkeppen szeptember vege vagy max oktober elejen kell, hogy teherbe essek)

2011. febr. 10. 13:46
 9/25 anonim ***** válasza:
Nekem 2 lányom van, 8 hónaposak, és én nem szeretnék többet. Apa még akar a lányok mellé még 2 fiút, de úgy érzem ez nem fog neki beteljesedni.
2011. febr. 10. 13:51
 10/25 anonim ***** válasza:
46%
1 lányom van, 7hónapos,és soha nem lesz kistestvére!!!!
2011. febr. 10. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!