Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babát várok de szerintem...

Babát várok de szerintem nincs elég munkanapom. Most hogy lesz ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én kb 7 hónapja dolgozom azelött nem dolgoztam még.Babát várok. Most hogyan lesz mert aggodom hogy nem kapok gyedet vagy most ez hogyan számítják nincs nekem 180 nap munkanapom akkor nem vagyok jogosult semmire? Vagy mennyit kellene még dolgoznom hogy kapjam?

Várom válaszotokat!

2009. febr. 10. 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
annyit kell dolgoznod, h meg legyen a 180 munka nap.Az is jó ha táppénzen vagy szabin vagy...majd szülésszabin, az is beleszámít
2009. febr. 10. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne a munkanapokat számold, ha folyamatos a munkaviszonyod, akkor a naptári napokat számold, azaz már megvan a 180 napod, vagyis jogosult leszel GYED-re.

2009. febr. 10. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Durván számolva már meg is van a 180 napod, mert ugye 7hóx30nap, az bőven megvan! Most már csak az kell, hogy állományban maradj, ne mondjanak neked fel (Ha terhes vagy nem rúghat ki), s te se mondjál fel, s legyen munkahelyed vagyis biztosított legyél mikor mész szülni. Az sem gond ha majd elmész betegre, onnét is lehet menni szülni! Nyugi, jogosult leszel gyedre!
2009. febr. 10. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!