Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Cipővásárlás csakis próbával?

Cipővásárlás csakis próbával?

Figyelt kérdés
Sajnos 50 km-es körzetben csak kínai üzelet van, szeretnék rendelni a kisfiamnak cipőt. Vagy mindenképp ajánlatos megpróbálni?
2011. febr. 9. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor rendelj, ha tudod, hogy az addott márkából, amit rendelni fogsz milyen méret kell neki, mert az mindig, fixen, biztosan jó. Amúgy meg nagyon meg lehet lepődni próba nélkül.
2011. febr. 9. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Olyan helyet keress, ahol visszaveszik, ill kicserélik ha nem jó.

Postaköltséget valószínűleg bukod, de akkor már tudni fogod, hogy mekkora, milyen kell.

2011. febr. 9. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Én mindig megszívtam, ha rendeltem:) Hiába mértem meg a lábát, és volt cipő belső méret is, fél centiket szoktam rászámolni, és folyton óriási nagy lett amit vettem, ill. előfordult olyan is, hogy alig ment bele a lába, mert magas a lábfeje.
2011. febr. 9. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a téli csizmáját rendeltem, ráadásul nem is közelről, Ebay-en rendeltem Angliából. Úgy voltam vele, hogy ha mégsem sikerült jó méretet rendelni, akkor megy a Vaterára :D Olcsó is volt, szép is, megfelelt annak, amit vártam, szóval azt gondoltam, ha nekünk nem is jó, simán lesz, aki megveszi. De szerencsére jó volt a méret is.
2011. febr. 9. 22:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!