Cipővásárlás csakis próbával?
Figyelt kérdés
Sajnos 50 km-es körzetben csak kínai üzelet van, szeretnék rendelni a kisfiamnak cipőt. Vagy mindenképp ajánlatos megpróbálni?2011. febr. 9. 15:54
1/4 anonim válasza:
Akkor rendelj, ha tudod, hogy az addott márkából, amit rendelni fogsz milyen méret kell neki, mert az mindig, fixen, biztosan jó. Amúgy meg nagyon meg lehet lepődni próba nélkül.
2/4 anonim válasza:
Olyan helyet keress, ahol visszaveszik, ill kicserélik ha nem jó.
Postaköltséget valószínűleg bukod, de akkor már tudni fogod, hogy mekkora, milyen kell.
3/4 anonim válasza:
Én mindig megszívtam, ha rendeltem:) Hiába mértem meg a lábát, és volt cipő belső méret is, fél centiket szoktam rászámolni, és folyton óriási nagy lett amit vettem, ill. előfordult olyan is, hogy alig ment bele a lába, mert magas a lábfeje.
4/4 anonim válasza:
Én a téli csizmáját rendeltem, ráadásul nem is közelről, Ebay-en rendeltem Angliából. Úgy voltam vele, hogy ha mégsem sikerült jó méretet rendelni, akkor megy a Vaterára :D Olcsó is volt, szép is, megfelelt annak, amit vártam, szóval azt gondoltam, ha nekünk nem is jó, simán lesz, aki megveszi. De szerencsére jó volt a méret is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!