Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek szép név az Olívia?

Szerintetek szép név az Olívia?

Figyelt kérdés
(nem vagyok terhes csak a véleményekre vagyok kíváncsi)
2011. febr. 9. 10:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szép, de nem adnám a lányomnak.
2011. febr. 9. 10:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik.
2011. febr. 9. 10:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen, szép.
2011. febr. 9. 10:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik.
2011. febr. 9. 11:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Tetszik, adnám a lányomnak :)
2011. febr. 9. 11:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Olívia? Szép,tetszik!

REJTÉLY ??? :))))))))))))))

2011. febr. 9. 12:12
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Így hívják másfél éves kislányomat.:) Szerintem gyönyörű név de eszembe nem jutott soha, hogy ezt adjam a lányomnak. Most viszont örülök, olyan jól cseng amikor kimondjuk, vagy más mondja. Sokat gondolkodtunk rajta, hogy ismerünk e Olíviát, de sem rokonok, sem barátok, sem ismerősök körében egyet sem. Hírességek közül is mindössze kettőt tudtunk megszámolni. Olívia Newton John és Erdélyi Mónika kislányáról tudunk. Nem egy átlagos név, de szerintem nagyon szép! Ha megyünk valahová és megkérdezik hogy hívják, mi megmondjuk, hogy Olívia azonnal elcsodálkoznak, hogy " Olívia????". Néha nem igazán értem miért. Vagy azért mert ritka, vagy azért mert tényleg szép, nem tudjuk. Sokan megdícsérik milyen szép neve van, hááát, nekem is tetszik:)!

2011. febr. 9. 13:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Szép név, de nem adnám a lányomnak mert könnyen csúfolható!
2011. febr. 9. 15:49
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem nem. hogyan lehet csúfolni??
2011. febr. 9. 16:08
 10/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!:)

Csúfolni?? ezt a szép nevet? hogyan??

Én már nagyon rég ismeres ezt a nevet, Váratlan utazásból:D régen néztem, akkor tetszett meg még nagyon régen:)

2011. febr. 9. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!