Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Napsugár név egy kislányhoz...

A Napsugár név egy kislányhoz hogy hangzik?

Figyelt kérdés
és hogy lehet ezt szépen becézni?
2009. febr. 9. 20:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Napi igy lehet becezni, ha illik a vezeteknevetekhez, akkor szep nev.
2009. febr. 9. 20:51
 2/16 anonim ***** válasza:
78%

Kislánynak aranyos, bájos, de gondold végig, ha felnőtt lesz.

Te meglennél a munkahelyeden ezzel a névvel?

Becézni: Napocska,Sugárka...Sugi stb..

2009. febr. 9. 20:51
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

én azt ajánlom, hogy a második keresztneve legyen ez

pl. Nagy Anna Napsugár

2009. febr. 9. 20:54
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Nóra Napsugár verzióban tetszik.
2009. febr. 9. 20:59
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon aranyos egy kislánynak (ahogy előttem is írták), de sztm, ha nem ez lesz a keresztneve, akkor is becézheted így, én is szoktam mondani a kislányomnak, hogy napsugaram, de nem ez a keresztneve, én névnek nem adnám.
2009. febr. 9. 21:00
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
Szia. A párom mániája volt, hogy ha lányunk lesz, ez legyen a neve. Azt mondta hogy majd Napsinak fogjuk becézni. Megmondom őszíntén, hogy nekem nem tetszik ez a név. Azóta pedig kényszeríteni sem lehetne rá, amióta megismertem egy Kalányos Napsugár Dzsenifert.
2009. febr. 10. 08:25
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én ismertem régen egy Napsugár nevű lányt, úgy becéztük, hogy Sugi, Napsi.

Szerintem szép név, nekem tetszik!

2009. febr. 10. 09:29
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ha kislányom lett volna a Napsugár nevet kapja! :)Szerintem bájos, huncut, életvidám személyiséget takar igy első hallásra. Nagyon tetszik. És nagyon rossz ha vki azért "utálja" ezt a keresztnevet, mert ismert egy ilyen nevű kislányt akihez negativ tapasztalatok fűzik.

Csak fontos, hogy ne legyen nevetséges a vezetéknévhez..pl. Fekete Napsugár :)

2009. febr. 10. 12:15
 9/16 anonim ***** válasza:

Utolso valaszolo, pedig nagyon sokszor azert nem tetszik valakinek egy nev, mert valakihez koti! Ez nagyon sok esetben van igy. Plane, ha csaladban, munkahelyen, osztalytarskent szerepel egy nev, es az illetot nem kedveljuk.

Nekem is van ilyen nev, amirol azonnal valakire gondolok, es ezert nem tetszik a nev. Szerintem sokan vagyunk meg igy, csodalom, hogy neked ez furcsa.

2009. febr. 10. 16:06
 10/16 A kérdező kommentje:
a vezetékneve Vágó lenne, ahogy az enyém. szerintetek?
2009. febr. 10. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!