Miért nem kaptam még gyedet ma se? Oep a kifizetöhely
Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 08:46
1/9 anonim válasza:
Én ezt nem értem!Össze vissza utalnak ezek.Van aki már múlthát csütörtökön kapott vagy pénteken.Én ma kaptam meg.
Elvileg ugye 10ig kéne utalniuk de akkor sem értem miárt várnak vele ilyen sokáig.Azt hiszik h ebből a kevésből még van ilyenkor?
Remélem holnap megkapod!
3/9 anonim válasza:
Én pénteken beszéltem a Békéscsabai kirendeltséggel, ők azt mindták, hogy hétfőn utalnak, tehát kedd előtt nem lesz pénz. És még a nő le is b@szott, hogy mit reklamálunk, hiszen nekik 10ig kell utalni.
4/9 A kérdező kommentje:
azt nem értem miert kell osszevissza utalni.én marhára mára vártam,hisz pénteken siman utalhattak vna
2011. febr. 7. 09:22
8/9 A kérdező kommentje:
én még ma se kaptam....
2011. febr. 8. 20:36
9/9 anonim válasza:
sziasztok
nekem most érkezett
Békés megye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!