Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit jelent ez a diagnózis...

Mit jelent ez a diagnózis bronchitis obstructiva?

Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:
2011. febr. 5. 19:12
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi, ezt én is megtaláltam.

Igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy ez azt jelenti-e hogy asztmás?

2011. febr. 5. 19:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül asztma.

Légutakat elzáró hörghurut, légutakat elzáró hörgőgyulladás.

2011. febr. 5. 19:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez nem asztma, hál'istennek, "csak" hörghurut.

Gyenge immunrendszerű gyerekeknél gyakran visszatérő jelenség :-(

Pulmonológián gyógyszerporlasztó inhalátort irass fel, nekünk sokat segitett

2011. febr. 5. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi egyszer korházban voltunk a kétévesemmel, tüdőgyulladása volt meg ez amit te írtál. Ne, volt és nincs asztmája. Ahogy az előző írta azt jelenti, de nem asztmás! Ne ilyedj meg:)
2011. febr. 5. 19:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Előző = 19:26os

azóta másd is írt. Arra reagálva, pl nekünk azóta nem volt ilyen, 1,5 éves történt egyébként.

2011. febr. 5. 19:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Ma voltunk ügyeleten, a babámmal, mert nagyon furcsán vette a levegőt.2 puff ventolint kapott és 20 csepp Beroduál inhalációt.Mellkas röntgenen is voltunk nem lett igazán jó az eredménye.Ventolin sprayt kell használnunk(meg még más gyógyszereket is).És nem tudtam megbeszélni vele, mert jött egy sűrgős eset, majd hétfőn a háziorvosnál.De most nem tudom, hogy asztmás-e?
2011. febr. 5. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:
hát ettől függetlenül lehet asztmás is, de ez nem az asztma diagnózisa.
2011. febr. 6. 00:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia nekünk ugyanez volt 3 hónaposan kezdődött csak ventolint kapott de folyamatosan hörgött sípolt a kis tüdeje most már nem csak ventolint használunk hanem flexotide-ot is az gyulladás csökkentő és ezt is baby halller-al használjuk.Gyermek pulmonologiára járunk sztem nektek is majd oda kell és nekünk is bronchitis obstructiva volt a diagnózis 1 hónapja meg már astma.
2011. febr. 6. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!