Akinek 55cm felett született a babája, ott milyen magasak a szülők? Vagy ez mindegy?

56 centivel született a nagyobbik lányom, én 168, párom 175 centi.
A leányzó most 3 éves, és kb egy fejjel magasabb a kortársainál. Egy kislányt ismerünk, aki ennyi idős, és kb olyan magas, mint ő, de neki 180 centi felettiek a szülei. Hogy kitől örökölte, passz...
Érdekesség, hogy a kisebbik lányom meg pont, hogy picivel kisebb, mint a kortársai.

Az első 59, a második 57 centivel született.
Apa 185 és 173 cm vagyok.
A kisebbik 1 évesen akkora, mint egy 2 éves, a nagyobbik 2 évesen akkora volt, mint egy 4 éves... Nem tudom mekkorák lesznek:)

En 178 cm vagyok, a ferjem 185 cm.
Inkabb az en vonalamon magas a csalad, a fiutestvereim 190-195 cm magasak.
Ehhez kepest az en fiaim nem voltak kiugroan hosszuak, 56 cm-rel szuletett elvileg mind a ketto, de pl a nagyobbikra az 56os ruhakat ra sem tudtam adni, a kicsi is 3 hetig hordta a legtobbet.
Meg mindketto kicsi, de most is hosszunak szamitanak, a nagyobbik 2 eves es 2 honapos, 98 cm ugy, hogy az elmult honapokban alig nott.
A kisebbik 11 honapos es 85 cm.

Kislányom van, 55 cm-el született így épp beférünk a kategóriába :)
Én 165 apuka 2 méter felett. (kosaras) Tőle örökölte. A korosztályánál jóval magasabb :) Szép nagy csajszi lesz belőle, ha így folytatja.

57 és 58 cm-el születtek a kisfiaim.
Én 174 cm vagyok, a párom 180 cm.
Ja és én 62 cm-el születtem :)

58 centivel született.
Apa-167.
Én-162 centi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!