Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak nekem van ennyire draszti...

Csak nekem van ennyire drasztikus hajhullásom?

Figyelt kérdés

A szülés után is hullott, majd rendeződött. (3 hóig szoptattam.) Most viszont kb. 10 hónappal a szülés után rettentően hullik, már 2 hónapja. Voltam laborban, semmi eltérő nincs, se gyulladás, vasam rendben, pajzsm. funció rendben.

Mindenütt a hajam a lakásban és rengeteg kijön hajmosáskor, csoda hogy még van a fejemen haj.

2011. febr. 2. 22:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem is igy volt,szülés után hullott,de az természetes,igy azzal nem foglalkoztam.Majd 1 éves múlt a babám amikor megint elkezdett hullani,reggelre a párnám tele lett:S

Meg ahohy te is irtad a lakásban is ott volt mindenhol,de ez kb. 3 hónapig tartott nálam,azóta semmi baj,ennek már fél éve.Kitartás:)

2011. febr. 2. 22:58
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom, de nálunk is ez van. A gyerek 5 hónapos koráig hullott a hajam, de nem kicsit. Aztán elmúlt. Most két éves, és megint egy hónapja úgy hullik, hogy félek hajat mosni és fésülködni, mert rosszul vagyok a kihullott haj mennyiségétől komolyan. (Ja, és nem szoptatok, csak 3 hónapos koráig sikerült sajnos).

Én vitaminhiányra tippelek inkább.

2011. febr. 2. 23:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Olyan lehetetlen helyeken is van a hajam, hogy szinte ott nem is jártam. Talán veszek vitamint, csak használhat, de nagyon gáz a helyzet, én is szinte félek hajamosni, a párom is kiakad mindig, hogy mennyi hajam kijön olyankor. Pedig most akartam visszanöveszteni a hajam. Alig van a copfom, ha összekötöm. Ááááá!
2011. febr. 2. 23:10
 4/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Nálam is az lehet a gond még, hogy a vitaminhiányon kívül még meg is növesztettem? Mindig rövid hajam volt, most már 2 éve nem voltam fodrásznál, és nagyon hosszú lett közben. És persze a hosszú hajszálak kihúllva sokkal jobban észrevehetők, mint a rövidek anno :(
2011. febr. 2. 23:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Én levágattam a szülés után, macerás volt, most gondoltam, hogy hagyom nőni, de így...
2011. febr. 2. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Az enyém is rettentesen hullik/hullott. 8 hónapig szoptattam, és utána kezdődött. Most 14 hónapos a fiam, és már nem nagyon hullik, de rettenetesen kevés van! Ma a Babavilágban erről volt szó, és azt mondták, nem kell megijedni, mert csak az hullik ki egyszerre, ami a terhesség alarr pluszban nőtt. Hát nem hinném, mert nekem most sokkal kevesebb hajam van, mint a terhesség előtt.

Nekem nagyon alacsony volt a vasam, de ez már rendben. Voltam hajgyógyásznál is, kenem minden hülyeséggel, meg szedek Biovanne-t is, de egyelőre csak annyi, hogy nem hullik annyira. De én azt szeretném, hogy dúsabb legyen. Én is kétségbe vagyok esve, mindig az jár az eszembe, hogy meg fogok kopaszodni...:-(

2011. febr. 2. 23:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem is iszonyatosan hullik a hajam, amióta megszületett a kisfiam, pedig annak már két és fél éve! :(

Szó szerint minden hajmosásnál sírva mutatom a páromnak, hogy már megint 2-3 marék hajat szedtem ki a kádból. :(

2011. febr. 3. 07:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Vettem BABÉ hajhullás elleni sampont patikában, 1900 ft volt, de tényleg jó. 3-4 használat után észrevettem, hogy már annyira nem hullik a hajam. Érdemes kipróbálni. 2,5 hónapja vettem, még mindig félig van, pedig heti 2-szer hajat mosok, csak nem kell sok belőle.
2011. febr. 3. 08:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Én Bánfi készítményeket vettem egy hónapja használom és hát talán egy icuri picurit kevesebb jön ki.Sajnos szemmel láthatóan is megkopaszodtam:( Mint a horrorfilmben amikor elátkoznak valakit és amikor végighúzza a kezét a fején, na szóval úgy jön ki a hajam fürdés után.

Ez tiszta gáz...már nagyon ki vagyok tőle én is.Alig merem fésülni csak simogatom a fésűvel nehogy még több kijöjjön.

2011. febr. 3. 11:16
 10/10 A kérdező kommentje:

Én is használom a Bánfi sampont, már régóta.

A múltkor láttam én is egy műsort, hogy azonos hajnövési szakaszba kerülnek a hajszálak a terhesség alatt és ezért hullik nagyon, csak azt nem mondták, hogy szülés/szoptatás után kb. mikortól és meddig. Ezt lenne jó megtudni.

Én is a Biovánne plus-ra gondoltam, hogy szedni kellene, az nem is drága annyira.

2011. febr. 3. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!