Csak nekem van ennyire drasztikus hajhullásom?
A szülés után is hullott, majd rendeződött. (3 hóig szoptattam.) Most viszont kb. 10 hónappal a szülés után rettentően hullik, már 2 hónapja. Voltam laborban, semmi eltérő nincs, se gyulladás, vasam rendben, pajzsm. funció rendben.
Mindenütt a hajam a lakásban és rengeteg kijön hajmosáskor, csoda hogy még van a fejemen haj.
Nekem is igy volt,szülés után hullott,de az természetes,igy azzal nem foglalkoztam.Majd 1 éves múlt a babám amikor megint elkezdett hullani,reggelre a párnám tele lett:S
Meg ahohy te is irtad a lakásban is ott volt mindenhol,de ez kb. 3 hónapig tartott nálam,azóta semmi baj,ennek már fél éve.Kitartás:)
Hát én nem tudom, de nálunk is ez van. A gyerek 5 hónapos koráig hullott a hajam, de nem kicsit. Aztán elmúlt. Most két éves, és megint egy hónapja úgy hullik, hogy félek hajat mosni és fésülködni, mert rosszul vagyok a kihullott haj mennyiségétől komolyan. (Ja, és nem szoptatok, csak 3 hónapos koráig sikerült sajnos).
Én vitaminhiányra tippelek inkább.
Az enyém is rettentesen hullik/hullott. 8 hónapig szoptattam, és utána kezdődött. Most 14 hónapos a fiam, és már nem nagyon hullik, de rettenetesen kevés van! Ma a Babavilágban erről volt szó, és azt mondták, nem kell megijedni, mert csak az hullik ki egyszerre, ami a terhesség alarr pluszban nőtt. Hát nem hinném, mert nekem most sokkal kevesebb hajam van, mint a terhesség előtt.
Nekem nagyon alacsony volt a vasam, de ez már rendben. Voltam hajgyógyásznál is, kenem minden hülyeséggel, meg szedek Biovanne-t is, de egyelőre csak annyi, hogy nem hullik annyira. De én azt szeretném, hogy dúsabb legyen. Én is kétségbe vagyok esve, mindig az jár az eszembe, hogy meg fogok kopaszodni...:-(
Nekem is iszonyatosan hullik a hajam, amióta megszületett a kisfiam, pedig annak már két és fél éve! :(
Szó szerint minden hajmosásnál sírva mutatom a páromnak, hogy már megint 2-3 marék hajat szedtem ki a kádból. :(
Én Bánfi készítményeket vettem egy hónapja használom és hát talán egy icuri picurit kevesebb jön ki.Sajnos szemmel láthatóan is megkopaszodtam:( Mint a horrorfilmben amikor elátkoznak valakit és amikor végighúzza a kezét a fején, na szóval úgy jön ki a hajam fürdés után.
Ez tiszta gáz...már nagyon ki vagyok tőle én is.Alig merem fésülni csak simogatom a fésűvel nehogy még több kijöjjön.
Én is használom a Bánfi sampont, már régóta.
A múltkor láttam én is egy műsort, hogy azonos hajnövési szakaszba kerülnek a hajszálak a terhesség alatt és ezért hullik nagyon, csak azt nem mondták, hogy szülés/szoptatás után kb. mikortól és meddig. Ezt lenne jó megtudni.
Én is a Biovánne plus-ra gondoltam, hogy szedni kellene, az nem is drága annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!