Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segítség kellene még egy...

Segítség kellene még egy kicsit vatera/tesz-vesz ügyben?

Figyelt kérdés

Szóval feltettem egy játszószőnyeget, egy forintról indítottam(ahogy itt ajánlotta egy anyuka)és adtam meg minimálárat is.A licitet 500 forinttal lehet emelni,de valaki 1 forintot licitált rá.Most az ajánlat 1 forint.Szóval egy kicsit nem értem hogy akkor hogy is van ez.Keresni nem akartam a szőnyegen,csak nem szeretném a minimálár alatt eladni.De most ilyenkor mi van,ennyiért is viszi valaki, vagy hogy lehet 1 forintot licitálni ha közben meg meg van adva a licit lépcső.

Légyszi segítsetek eloszlatni a ködöt mert nagyon káosz most az egész.

2011. febr. 2. 08:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha minimalarat adtal,akkor a minimalar alatt nem kell odaadnod.
2011. febr. 2. 08:18
 2/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a választ,már azt hittem valamit rosszul töltöttem ki a feltöltésnél.Hiába, bele kell még rázódni mert ez volt az első hirdetésem:)

Köszi még egyszer!

2011. febr. 2. 08:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha 1 ft-ért hirdetted meg, akkor az első licitáló 1Ft-ja jelenik meg. De persze nem viheti el ennyiért, csak majd az a valaki, aki eléri a minimálárat.

(Én személy szerint hülyeségnek tartom a minimálárat, és mellette az 1 ft-ért megirdetést. Én az ilyenekkel nem foglalkozom.

Ha megvan, hogy legalább mennyit szeretnék kapni egy termékért, akkor azt adom meg kikiáltási árnak.

De ez az én véleményem...

2011. febr. 2. 08:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia második válaszoló! Teljesen igazad van, azóta már rájöttem, hogy nem sok értelme volt így feltennem a szőnyeget.Azóta tettem fel ruha csomagot és azt már úgy ahogy te is csináltad.
2011. febr. 2. 09:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Az a lényege az 1 Ft-os aukciónak, hogy a lista elejére kerül, ha valaki ár szerint kéri a listát. Így többen látják. Ez extra szolgáltatás a vatera részéről, amiért fizetned kell 100Ft-ot, ha az aukció végéig nem éri el a termék a minimálárat.

Akkor is 1 Ft-ért szoktak feltenni valamit, mégpedig rejtett és extra magas minimálárral, ha nem akarják azon a fórumon eladni, csak kíváncsiak, hogy mennyiért kelne el.

2011. febr. 2. 10:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a további infót.Hát jó sok dolog van amit nem tudtam.De azért úgy veszem észre több az eladó mint a vásárló és tényleg csak a nagyon-nagyon olcsón adott dolgokra vannak érdeklődők. Pl. 30 darabos ruhacsomag 2000-ért, meg ilyenek.
2011. febr. 2. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!