Hogyan nyeritek vissza a szülés utáni alakot?
Mármint, a szülés előttire gondolsz? :) Én szerencsés helyzetben vagyok, mert elég hamar sikerült visszanyernem kevés tornával, meg futással. A férjem néha belefog egy kis fogyókúrába, így együtt jártunk le futni, minden másnap. Soha nem szerettem futni, de ezeket az egy egy órákat nagyon élveztem. Általában este felé max 1 órát voltunk el, és az idő alatt anyukám vigyázott a picire. Diétázni nem diétáztam, viszont már a terhességem előtt a fehér kenyeret felváltottam a teljes kiőrlésűre,(és természetesen mindent, ami búza finomlisztből készült, teljes kiőrlésűvel helyettesítettem)illetve a napraforgóolajat olívaolajra cseréltem.
A futás már-már heti 2 alkalomból áll, ehhez az étkezéshez pedig annyira hozzászoktunk, hogy furcsa lenne visszatérni a régihez. :) Szinte semmilyen erőfeszítésembe nem telik az egész...
üdv. 23/N
Köszi!
Igen a szülés előtti alakra gondoltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!