Nem tudok lánynevet választani. Adnátok tippeket? Kinek melyik név merűlt fel vagy melyik nevet választottátok?
Figyelt kérdés
2009. febr. 6. 16:36
11/45 anonim válasza:
Ha kislányunk lesz Borostyán lesz a neve.
12/45 anonim válasza:
Mi a Tamara mellett döntöttünk mert mindkettőnknek tetszik. Ha nem lett volna Zsófi a rokonságban akkor az lenne.
13/45 anonim válasza:
ha lányunk lesz,Liza lesz ha fiú Dániel!
14/45 anonim válasza:
Georgina, Franciska, Barbara,
írj ha döntöttél. 38+5 hetes
15/45 anonim válasza:
Ja! Az én kicsi babám neve Viktória Georgina lesz!
előző voltam.
16/45 anonim válasza:
Férjemnek a Viktória tetszik, nekem az Orsolya. De végül kisfiú lett. Az unokahúgom Martina, nekem ez is nagyon tetszik.
18/45 anonim válasza:
Mi a Fruzsinát választottuk. Talán az egyetlen dolog mostanában, amiben egyhangúan meg tudtunk egyezni a párommal :-)
19/45 anonim válasza:
A mi kislányunk neve Dóra Virág!Nekem a D óra tetszett férjemnek meg a virág!Keresztlányom Rebeka Málna, neki is ugyanezen az elven lett 2 neve!
20/45 anonim válasza:
MI a Liza nevet választottuk a babánknak:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!