Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők! Mit gondolnátok arról...

Szülők! Mit gondolnátok arról a szituról, ha a lányotok (18) beszélgetni kezdene veletek a szexről?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy pl elmondaná, hogy már szeretne szexelni... Mit reagálnátok rá? Indokolnátok is? Haragudnátok, vagy netán leülnétek megbeszélni, hogy mit hogyan lenne érdemes? Gondolok itt a védekezésre...

(most lettem nemrég 18, nincs barátom, de nagyon vágyom a szexre... ha úgy adódna, alkalmi kapcsolatba is bele mennék, persze felelősséggel... csak kíváncsi lennék, hogy ti hogy reagálnátok egy ilyen szituációra... )

2011. jan. 30. 07:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok.Ha gondolod majd oszd meg velünk hogy mi volt anyuddal:D
2011. febr. 3. 13:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy bízik benned örülj neki. Sok anya lánya kapcsolatból hiányzik az ilyesmi. A lányod felnőtt és előbb utóbb lefog feküdni valakivel ez elkerülhetetlen. Jó ha elmondod neki a véleményed és fontos hogy tudja vigyázniuk kell. De nem hiszem hogy jó ötlet ellenezni vagy tiltani, esetleg ellenségeskedni emiatt.
2011. febr. 3. 14:43
 13/14 anonim ***** válasza:
18 évesen még szűz vagyok... mily meglepő :D lényegtelen, másik megközelítésből.. én anyám mit szólna, tudom róla hogy ő már tisztában van azzal hogy valamikor meg fog történni, szóval lényegében nem sokat kéne magyarázni neki, már előállt azzal hogy majd szóljak neki (fogamzásgátlás stb.) szóval nálam nincs para, de ahhoz hogy megtudjuk nálad mi lenne ismernünk kéne az anyukádat, te tudod, hogy állna hozzá, szerintem kevés 18 éves szűz lány van, simán büszke lehet rád
2013. ápr. 8. 20:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Amikor 23 éves voltam, és az életem első párkapcsolatában egy év után eljutottunk oda, hogy megtörtént az együtt alvás is, utána elmondtam anyukámnak, hogy ez van, együtt voltunk, csak, hogy tudja, mert úgy gondoltam, azért elmondom neki, hogy már nem vagyok szűz, értitek... No, akkor nálunk kitört a feszültség de nagyon. Nálunk az volt a szokás, hogy házasságig semmi. Hát én nem így csináltam az életem.

Azóta is ugyanaz a párom van, össze fogunk házasodni. Több éve történt már ez.

Szülője válogatja, hogy ki hogyan reagál. Az én szüleimmel soha, semmilyen körülmények közt ilyesmiről nem lehetett volna beszélni. Igazából én voltam az egyetlen a családból, aki így egy az egybe szóba hozta a dolgot, és az is kisebb katasztrófába torkollt.

Ha a párom nálunk van, akkor sem aludhatunk együtt, pedig hát én már évekkel ezelőtt elmondtam, hogy mi együtt vagyunk úgy is.

Családja válogatja. Én így szeretem a családomat is, a páromat is.

2013. ápr. 8. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!