Jövőre tényleg meg szűnik a családi pótlék? Tudtok erről valamit?
Sajnos az elmúlt napokban a Parlamenti "bácsik" számot adtak a jövedelmükről. Van, aki NAPONTA 64 ezer forintot költ!!! És ez csak egy képviselő, nem aki a törvényeket hozza.
Köszi... Az én GYEDEM 62 ezer forint, sajnos albérletben lakunk, mert nincs nagyszülő, akitől örököltünk volna lakást. Autónk sincs.
Könyvelőként dolgozom, de a baba vállalásig (36 éves múltam) sajnos csak alkalmi munkát tudtam vállalni, mert a közelben nincs lehetőség.
Néha vállalok most is munkát, de annyira minimális, hogy emlitésre sem méltó. Nem a családi pótlékért vállal az ember gyermeket,hanem azért, hogy öröme legyen az életben.
Gyakorlatilag semmire nem elég az 1 gyerekre járó csp, de mégis a havi pelus mennyiséget fedezi.
Aki ezután vállal gyermeket nagyon nehéz időszak elé néz.
Így van!Képesek azt is bevezetni,hogy legyen gyerek adó is...
Ez a helyzet egyre rosszabb lesz,én is le vagyok százalékolva autoimmun beteg vagyok,így nehéz volt..most aztán még rosszabb lesz.Nekem is egy gyerekem van 3 hós,és 32 éves vagyok albérletbe senkire nem számítva...:( De apuka mellettünk,de ő sem keres raktárosként hu de sokat.
Az igaz,hogy saját örömünkre vállunk gyermeket,de jól jönne az a csepp kis pénz is,ami legalább a pelust árát fedezi.Ez elszmóiritó ezt a kilátástalan helyzet:((
A pofám leszakad!Az lesz mint kínában?Akkor fizetnek ha csak 1 gyerek van?Na és a gazdasági válságban hogy tudnák biztosítani a bölcsiket?Mivel hogy a szülő rákényszerül a munkára?Vagy haljunk éhen?????
Saját öröm,de ahhoz hogy örülni tudjunk élni is kell?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!