Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jövőre tényleg meg szűnik a...

Jövőre tényleg meg szűnik a családi pótlék? Tudtok erről valamit?

Figyelt kérdés
2009. febr. 6. 12:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
A tévében azt mondták, hogy először megadóztatják, utána pedig meg is szüntetik.
2009. febr. 6. 12:43
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
sajnos a rádiókban ezt mondják, hogy 2010től megszűnik, Sőt a GYED is csak a baba másfél éves koráig jár. :( Hogy tervezzenek így a családok gyereket?
2009. febr. 6. 12:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az elmúlt napokban a Parlamenti "bácsik" számot adtak a jövedelmükről. Van, aki NAPONTA 64 ezer forintot költ!!! És ez csak egy képviselő, nem aki a törvényeket hozza.

Köszi... Az én GYEDEM 62 ezer forint, sajnos albérletben lakunk, mert nincs nagyszülő, akitől örököltünk volna lakást. Autónk sincs.

Könyvelőként dolgozom, de a baba vállalásig (36 éves múltam) sajnos csak alkalmi munkát tudtam vállalni, mert a közelben nincs lehetőség.

Néha vállalok most is munkát, de annyira minimális, hogy emlitésre sem méltó. Nem a családi pótlékért vállal az ember gyermeket,hanem azért, hogy öröme legyen az életben.

Gyakorlatilag semmire nem elég az 1 gyerekre járó csp, de mégis a havi pelus mennyiséget fedezi.

Aki ezután vállal gyermeket nagyon nehéz időszak elé néz.

2009. febr. 6. 12:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
És mi lesz helyett gyerek-adó?
2009. febr. 6. 12:49
 5/12 anonim ***** válasza:
16%
Kedves 2.válaszoló! nem a gyedre kéne alapozni a gyerekvállalást...
2009. febr. 6. 12:51
 6/12 A kérdező kommentje:

Így van!Képesek azt is bevezetni,hogy legyen gyerek adó is...

Ez a helyzet egyre rosszabb lesz,én is le vagyok százalékolva autoimmun beteg vagyok,így nehéz volt..most aztán még rosszabb lesz.Nekem is egy gyerekem van 3 hós,és 32 éves vagyok albérletbe senkire nem számítva...:( De apuka mellettünk,de ő sem keres raktárosként hu de sokat.

Az igaz,hogy saját örömünkre vállunk gyermeket,de jól jönne az a csepp kis pénz is,ami legalább a pelust árát fedezi.Ez elszmóiritó ezt a kilátástalan helyzet:((

2009. febr. 6. 12:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kérek se GYED-et se CSP-t adjanak az apukáknak jó fizetést,kész ennyivel beérem.
2009. febr. 6. 13:18
 8/12 A kérdező kommentje:
Na arról nem is beszélve,hogy apukák mennyit keresnek,szinte semmit?((
2009. febr. 6. 13:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A pofám leszakad!Az lesz mint kínában?Akkor fizetnek ha csak 1 gyerek van?Na és a gazdasági válságban hogy tudnák biztosítani a bölcsiket?Mivel hogy a szülő rákényszerül a munkára?Vagy haljunk éhen?????

Saját öröm,de ahhoz hogy örülni tudjunk élni is kell?!

2009. febr. 6. 16:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos,h lepontoztok,de ez van.Azt azért tudjuk,h 1 országban sem lehetnek otthon az anyák a gyerkőc 3 éves koráig...pénzt meg aztán végképp csak pár hónapig kapnak.Mi megszoktuk-JÓ ÉRTELEMBE!!!-h el vagyunk kényeztetve(azzal,h egyáltalán a lehetősége megvan annak,h évekig itthon legyünk).Nekem 2 gyerekem van,és bizony ára van annak,h itthon maradok.De mindenki maga tudja,h mit vállal be.Azt,h mit meddig kaphatunk,vagy mit akarnak elvenni még nem kell készpénznek venni,ha lesz is ebből vmi az min.1-2 év.
2009. febr. 6. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!