Oltatjátok magatokat influenza ellen?
14.56-nak: sajnos ez a következménye,h az immunrendszeretek már nagyon gyenge,nem képes védekezni!!Gondpolj bele,8 éven keresztűl a szervezetednek nem kellett védekezni,és most jött egy gyenge szél megfújt titeket és tiszta betegek vagytok.Ez az eredménxye az "ész nélkülo" oltogatásnak.
Ne haragúdj nem kötekedni akarok.
De pl. a sógoromék is a 2!! éves kislányukat az első pillanattol oltatták,sima és h1n1 -e,na meg minden vacakkal.
Az a gyerek még nem volt 2 hetet egyfolytában egészséges mert minden sz.art elkap,hisz nulla az immunrendszere.
Félre ne értsetek,nem vagyok oltás ellenes,tavaly még szoptattam és beadattuk magunknak a párommal,én abszolut nem voltam beteg, a férjem nagyon az volt.
Tüdőgyulladása volt...
Idén mi nem oltatunk.
Csak kíváncsi voltam ti hogy tesztek!
Köszönöm A válasszokat és jó egészséget mindenkinek!!!!
14.56-nak: bár "loptam a szöveget" mert ő jól megfogalmazta!
Tessék itt a kérdésedre a válasz:
" Ha feleslegesen védöoltásokkal próbálsz fertözéseket kikerülni, akkor a saját immunrendszered "leszokik" a védekezésröl - fertözés esetén "megnézi, hogy valami van a szervezetben, és nem "próbálkozik" olyan ellenanyagot termelni, ami az adott virusra tényleg hatásos lenne.
14.56-nak
Olvass egy kicsit utána,látom nem érted a lényegét a folyamatnak.
Nem itt és én foglak meggyőzni erről.
Ha érdekel akkor találsz róla elég sokmindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!