Láttátok Rubint Rékát a Fél kettő c műsorban?
Kérdésem nem igazán Rékára vonatkozik, csak a témára.
Azt mondta, nem akarja sem ő, se a Norbi, hogy apás szülés legyen.
De miért beszél ő apás szülésről? Első gyereke császáros volt, mert farosbaba volt, második gyereke azért lett császáros, mert az első császár volt, gondolom a harmadik is császáros lesz.
Azt mondta, a szülés egy intim dolog, csak az anyára, a babára és az orvosra tartozik, nem kell oda az apa.
De a császárra amúgy sem engedik be az apukákat, nem? (Én természetesen szültem, ezért nem tudom igazán a császáros dolgokat.)
Végül is az a kérdésem, hogy hogy lehet egy császáros szülés apás szülés? Vajon miért a Réka volt a vendég ebben a témában? (Bár erről az RTL-t kellene megkérdezni.)
Hát én azt a részt nem értettem, hogy megundorodik tőle a férje és nem lesz szex a továbbiakban.
Hát nem tudom, hogy egy császáros szülés hogyan hat negatívan a szexuális életre.
A másik, hogy mi most készülünk 3. apás szülésünkre és még mindig van szex, nem is akármilyen :-D
De ha az ember nem is férjével szül, azért nem törvényszerű, hogy egyedül kell szülnie. Nálunk pl. apa ha nem ért volna be, akkor nővérem lett volna velem a szülőszobán.
A harmadik dolog, hogy a doki meg a doki apja lesz bent a szülésnél. Nekem ez gáz. Minek oda két orvos? Egy nem tudja megcsászározni?
Utolsó válaszolónak: nem takartak el deréktól lefelé paravánnal? Ne haragudj, ez nagyon durva lehetett! Te hogy bírtad? Én el is ájultam volna, ha látom hogy ott szabdalják a hasamat!
Őszintén szólva én is csak úgy engedtem be a férjemet a császárra, hogy a doki az életére esküdött hogy semmit sem fog látni a műtétből. Kb. 5 percet volt bent, akkor jött be amikor már felrakták a paravánt és csak addig maradt, amíg kikapták a picurt a pocakomból, max. 5 perc volt. Utána vitték is babázni. Szerintem így volt ez jól, egy műtét mégsem olyan meghitt dolog és nekem is bőven elég volt az a 6-7 ember aki ott ugrált körülöttem, kérdezgettek mindenfélét, én meg fekszek ott kikötözve mint egy múmia. Áááá, nekem jobb ha ereje teljében látja az ő kis házisárkányát :))
Hát eleve egy látszatházasság az egész. Hiszen ha jól figyelsz kiderül, hogy a Norbi a lábtörlőjének tekinti Rékát és a gyerekekkel sem tud mit kezdeni. Most minek ment volna oda? Hiszen nincs közöttük igazi, meghitt kapcsolat. Ha Norbi mesél a gyerekeiről, az csak arról szól, hogyan veri őket. Mit érdekli őt a világra jövetelük.
Egyébként meg ez új, császáros, mert faros volt a baba? Szerintem a hetedik hónapban programozott császár volt mind a kettő, nehogy elhízzon a Réka, ezért is voltak talán 2500 grammosak a babák. Ha farfekvés miatt lett volna császár, kivárhatták volna, míg eléri a normál súlyt és betölti az időt.
Mondjuk a szülési tanácsadásnál már csak a szoptatási lett volna viccesebb, hiszen szoptatni sem szoptatott és nem is szült.
Ennyit Rékáról. Egyébként lehet a császár is apás szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!