Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák! Ti nem szeretnétek...

Kismamák! Ti nem szeretnétek ha a "Babák" kategória korcsoportokra lenne bontva?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy mennyivel egyszerűbb és könnyebb lenne megtalálni egy adott témához tartozó választ,ha a babák kategóriát is több csoportra bontanánk.Pl: Újszülöttek,3-6 hónapig, 6-12 hónapig...stb.

Sokszor látok itt a babák kategóriában olyat,hogy a kicsi már 1,5-2 éves,esetleg több....Engem most például "jobban érdekelnek" az újszülöttekkel kapcsolatos kérdések és válaszok,mivel a kisfiam 3 hetes,de ha be is írom,sok esetben akkor is nagyobbakkal kapcsolatos kérdéseket dob ki.....

Vélemények?

2011. jan. 21. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

De lehetne. én pl akkor nem olvasnám el az újszülött kategóriát mert régen volt és nem emlékszem már olyan pontosan mint aki most babázik.

én egyet támogatnék:

a kamaszok kategóriát vigyék már el máshová.... tökre nem itt van a helye - sőt igazándiból ha valamelyik 13 éves délelött 10 kor felteszi a kérdés hogy ki utálja Justin Biebert rajtam kivül akkor legszivesebben visszakérdeznék hogy miért nincs iskolában ....

de félek hogy lepontoz meg anyázna is úgyhogy az a kategória valahogy nem illik ebbe a légkörbe.

2011. jan. 21. 13:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Az újszülött kategória jó ötlet, de szerintem egy év fölött már kisgyermekről beszélünk, és akkor az anyuka hibája, hogy rossz témakörben teszi fel a kérdést.

Én amit még hiányolok az a hozzátáplálás kategória, rengeteg olyan kérdés van, illetve betegségek (mint fogfájás, láz, a mostani influenza meg ilyenek).

Vagy pl. juttatások. Mostanában minden 5. kérdés az adókedvezményről szól, de egyébként is gyakori, hogy így gyes, úgy gyed, hogyan miből számolják... ez is megérne egy külön kategóriát.

2011. jan. 21. 14:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen kedves 2. ez nagyon jó ötlet!
2011. jan. 21. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Persze, jó lenne, de ha megnézitek, a többi kategória sincs jobban szétbontva.

A másik pedig, hogy sokakat nem érdekel, hogy nem jó helyre írják ki a kérdést, pl. a gyessel, adózással kapcsolatosak nem a "babák" kategóriába tartozik szerintem, hanem inkább az egyébbe. Az aukciós oldalakon is sokan nem figyelnek, hogy a jó kategóriába tegyék a terméket, pedig a Vaterán aztán szűkítheted a végtelenségig a keresést, annyi alkategória van.

2011. jan. 21. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:
igen, nem lenne rossz, én pl a másfél évesemmel már nem tudom hogy a babákat vagy a kisgyerekeket olvassam :)
2011. jan. 21. 14:19
 6/7 anonim ***** válasza:

igen igazatok van ide jöhetne pl. az egészség rovatból a nők egészsége c. alrovat is ahol valaki épp tegnap kérdezte hogy hol szüljön ... nem igazán oda tartozik ide már inkább.

és valóban sokan nem figyelnek főleg az érzi ezt aki a többi kategóriát is látogatja valaki épp a főzés kategóriába tette fel a kérdést miszerint lesz -e még újra bpest - toronto közvetlen charterjárat... hát tényleg nem oda való.

de őket nem érdekli...

2011. jan. 21. 14:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Örülök,hogy többen is így gondoljátok! :)

Most már csak az a kérdés,hogyan lehetne ezt indítványozni az oldal szerkesztőinél!?

Ötletek?

2011. jan. 21. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!