Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szoltok ahhoz, hogy most...

Mit szoltok ahhoz, hogy most mar a kategoria toplistat is meg lehet nezni?

Figyelt kérdés

Nekem tetszik a dolog, kulon erdekes, hogy mennyien a teljes nevuket adtak meg regisztralaskor.

En meg ismerosoket is bukkantam, volt evfolyamtars, szomszed, stb.

Egyedul azt tartom furcsanak, hogy a szazalekertek nincs feltuntetve, csak a pontozas, amibol meg csak azt latni szerintem, hogy az adott felhasznalo sokat valaszol, kerdez.

Nektek tetszik ez a valtozas?

2010. nov. 21. 21:06
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Szerintetek csak a kozelmult pontjai szerepelnek mar a toplistan?

Azert kerdezem, mert epp mult heten neztem erdekessegkeppen az osszlistat, a regi rendszer szerint meg nagyon sok pontom volt, nem emlekszem mennyi, de az osszlista 10. helyen voltam, vagy akorul, most meg erosen hatrebb.

Abbol gondolom, hogy talan csak a friss aktivitas van feltuntetve, hogy en regen, 2 evvel ezelott voltam itt aktiv, akkor valaszoltam-ertekeltem sokat, akkor kaptam a pontok 90 szazalekat, mostanaban csak benezoben vagyok, talan emiatt tuntek el a pontok.

2010. nov. 21. 21:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom őszintén úgy ahogy van nem érdekel.Se a régi, se az új.
2010. nov. 21. 21:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Fura, de érdekes. Mondjuk azon én is csodálkoztam, hogy főleg ebben a kategóriában mennyien a teljes nevüket adták meg. Igazából nem értem miért, ez nem hivatalos hely :)
2010. nov. 21. 21:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A főoldalon ha bemész a toplistába, akkor ott kiderül, hogy az elmúlt 30 napot számitja a gép.
2010. nov. 21. 21:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sehol nem adnám meg a teljes nevemet, itt is szép felhasználónevet találtam ki regizéskor. Az eredeti listán a 400. helyen voltam, most a 90. helyen állok az összesítésben. Sok embert kiszórhattak a napokban.
2010. nov. 21. 22:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én megnéztem, pont a kérdésed nyomán. Fogalmam és elképzelésem nincs, mit jelentenek a pontok. Addig meg még a fantáziám sem terjed, miért fontos ez az életben?

Sokáig a "köszi, hogy lepontoztatokat' sem értettem, azt sem tudtam mi az, a funkcióját ennek most sem értem. Ja meg nézd meg hány százalékon állsz, azt sem tudtam, hol kell nézni és pláne mi a jelentősége, hogy egy 91%-on álló ír hülyeséget vagy 10%-on álló tök jó dolgot.

De örülök, hogy valakinek fontosak ezek a dolgok, így teljesen mégsem értelmetlen.

2010. nov. 21. 22:54
 7/11 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo, nyugi, mar en is irogattam kb egy eve itt, amikor rajottem, hogy van toplista.

Tulajdonkeppen nem fontos, ertelme nem sok van.

A szazalekozasnak viszont van.

Amig nem volt meg a lehetoseg, hogy megjelenjen a valaszolo neve, addig a szazalekozas mukodott.

Egyertelmuen megfigyelheto volt, hogy annak keves a tobbiekhez kepest a szazalekerteke, aki rendszeresen kotekedik, vitazik, vagy valamilyen oknal fogva veletlenul, vagy direkt hulyesegeket ir. Csak ugy diplomatikusan fogalmazo, hasznos valaszt ado emberkek nem szaladgaltak itt 50-es, 60-as szazalekokkal, erre azota van pelda, amiota nehanyan kiirjak a nevuket, mert igy megkezdodott a szemelyeskedest.

Ha mondjuk valakinek tobb ezer valasz utan is 95 szazalek koruli a hasznos valaszai aranya, akkor feltehetoen nem butasagokat ir, illetve arra valaszol, amihez ert.

De itt van peldaul a te eseted: feltetelezem, hogy legjobb tudasod szerint valaszolsz. Ami jo. Ennek ellenere megsem fenyes a szazalekod. Ebbol elso korben arra lehet kovetkeztetni, hogy uj a regisztraciod, keves valaszt adtal, pont sikerult belefutnod egy vitaba, foldig pontoztak, ez lehuzta az atlagodat is.

De az is elofordulhat, hogy hiaba irsz normal dolgokat, de nem tudod nemi cinizmus, kotekedes nelkul kiirni magadbol, vagy magadban tartani, hogy teged az adott dolog nem erdekel. Ilyenkor is lepontozhatnak az erzekenyebbek, mert teny, hogy epp annyi ideig tart normal hangnemben, legalabb az elfogadas latszataval leirni valamit, mint beleszoni nemi kritikat.

Utolso elotti valaszolo:

nem emberszoras lehetett, hanem mar kategoriankent kulon van toplista. A felhasznalok egy resze ir csak ide, a gyermekvallalas temakorbe, ebben a reszhalmazban te a 90. helyen vagy, az egesz oldalt nezve viszont a 400. helyen voltal.

2010. nov. 21. 23:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem azt kérdeztem, miért alacsony a százalékom, mert az nem érdekel, hiszen az általad elmondottaknak, akkor lenne értelme, ha az egész pontozásnak.

Mert bizony van olyan kérdés, például

Kék a szemed?

Igen - nem és le vannak pontozva a válaszok, és az is lehet, hogy az igen 0 %-on áll. A nem-pedig hasznos válasznak tűnik.

És pont ezért nem látom értelmét az egésznek. Ráadásul én még sosem pontoztam, ja de az ilyeneknek, most miért pontoztatok le, szoktam nyomni egy piros kezet. De egyébként sosem pontozok.

Így igazándiból az egész pontozómániás játékterének tűnik. ami persze nem baj, de cinizmussal élve, gyerekes dolog. Mindegy régen is mondták, el van a gyerek, ha játszik. Mélyen nem érint a dolog, nem is tudom hány százalékon állok.

2010. nov. 21. 23:30
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
Nem, az összesítésben vagyok a 90. helyen (ami eredetileg a 500 akárhányadik lenne, nemrég néztem), ebben a kategóriában a 18-on vagyok leosztva. Megnézheted (tűzliliom a felhasználó nevem)Így biztos, hogy emberszórás volt.
2010. nov. 21. 23:30
 10/11 anonim ***** válasza:
23%

Nem emberszórás volt, hanem az eredeti toplista az összes eredményedet nézi, ez az új pedig csak az elmúlt 30 napot.

De ezt már ideirtam egyszer... No, sebaj, újra próbloom, hátha "átmegy"...

2010. nov. 22. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!