Mirtill vagy Emese a szebb név?
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 20:19
11/18 anonim válasza:
Hisztis Mirtill a Harry Potterből?! :O Na neee!
Határozottan Emese! =)
12/18 anonim válasza:
Emeséről két idióta nő jut az eszembe-egy kitalált és egy létező.
14/18 anonim válasza:
Myrtyll,de így y-nal szerintem.
15/18 anonim válasza:
Nekem is Harry Potter Hisztis Mirtillje jut először eszembe.
Tehát Emese.
16/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az Emese név. A Mirtill számomra hátborzongató...elnézést kérek attól, akinek viszont tetszik.
17/18 anonim válasza:
A Mirtill sokkal szebb.Egyébként sem értem miért kell jönni folyton a Harry Potter hisztis Mirtilljével.Ilyen alapon Emesének se hívjunk egyetlen kislányt sem,mert a Szőke András filmjében(Helyfoglalás,avagy a mogyorók bejövetele)Emesét-a magyar ősanyát-kellett megtermékenyíteni,aki hát nem volt igazán szép.Akit érdekel nézze meg.Szóval haggyuk már a sok f_szságot...Nézzük csak a nevet,és ne azzal jöjjünk hogy az jut róla eszembe...
18/18 Menőcsajszi72 válasza:
Emese, én is ezt kaptam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!