Felicitas játékkártyák, aki megrendelte végig mindet, hány csomag lesz összesen?
én rendeltem folyamatosan, még nincs tele, kb. 1/3.
de jó sok mindent lehetne vele játszani, csak kicsi még hozzá a gyerekem, leginkább csak gyűrögeti.
Én is rendelem, de mivel soknak tartottam a havi 4ezer Ft-ot, így átkértem magunkat arra a verzióra, hogy csak 3 havonta jöjjön. Amúgy szerintem egy örökkévalóság, mire összegyűlik, még akkor, ha havonta küldik a kártyákat.
Gyűjtöttem a Szülők lettünk c. lefűzőmappás kártyákat is, amit nem bánok meg. Igaz, hogy összeszámolva a végén sokba kerül, de számomra nagyon hasznos. Azt 25 hónapon keresztül küldték, még vissza van 2 hónap.
Köszi mindenkinek, közben megtaláltam a honlapjukat a gyártó alapján, csak eddig Felicitas néven kerestem.
Másodiknak: ezek papírkártyák, színekkel, számokkal, állatokkal, testrészekkel stb. Az első csomag ma jött meg, nagyon tetszik, mert a hátulja egyben kirakó is, amit egy kicsi gyerek is könnyen kirakhat. Már most lelkesen mutogatta a képeket, állatokat az egy éves kislányom. Szerintem ez egy olyan gyűjtemény, amit 5-6 éves koráig simán kihasznál egy gyerek.
Most azon gondolkoztam, hogy megéri-e a következő 20 db 1580 ft-ért (az első 60 db 1000 ft volt). De most lelohadt a lelkesedésem, mert elolvasva a leírást, a 4. hónaptól hármasával küldik (60 db 4280 ft), és összesen 25 küldemény van. Az 98300 ft két év alatt. Ezért lesz 1420 db játékkártyánk, kb. 70 ft-ra jön ki egy darab, de nem vet fel a pénz, ezt az összeget valószínűleg jobb dolgokra is el tudom költeni.
Ismét a másodiknak, itt a honlap:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!