Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vida Ági-Gyógyító játékok-megr...

Vida Ági-Gyógyító játékok-megrendelte vki?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 15:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

9.000 Ft-ért????

NEM!!!!

2011. ápr. 13. 15:53
 2/11 anonim ***** válasza:
KOrábban volt itt egy hasonló kérdés (engem is érdekelt nagyon), ha jól emlékszem 3-an válaszoltak, és szerintük kidobott pénz volt az ablakon, semmivel sem nyújtott többet, mint amit a honlapon olvashatsz. Egyébként azért még én is kíváncsian várom a véleményeket.
2011. ápr. 13. 15:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, egyébként amióta kezembe vettem a Hallgasd úgy, hogy elmesélje... című könyvet, azóta nem izgat annyira a Gyógyító játékok, nem kell összevásárolni könyveket, elég ezt az egyet elolvasni, ettől többet még Vida Ági sem tud hozzátenni a pozitív neveléshez. Nagyon ajánlom neked is.
2011. ápr. 13. 15:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi,utána nézek annak a könyvnek amit írtál!
2011. ápr. 13. 16:04
 5/11 anonim válasza:
Még tavaly karácsony előtt vettem meg! Nekem sokat segített, nem tudok róla rosszat mondani, csak ajánlani tudom.
2011. ápr. 13. 21:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Írnék neked privit,de nem adta meg a lehetőséget,esetleg,ha nem gond írnál te?Köszi
2011. ápr. 14. 15:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Ma rendeltem meg és már nagyon várom.

Engem meggyőzött amit olvastam róla.Persze én is utánanéztem hátha dicsérte vagy kritizálta valaki.

Facebookon ezt találtam:

"Szia Ági! Én imádom ezt az anyagodat, szerintem alapmű minden anyukának."

2011. ápr. 14. 19:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Én nem veszem meg. Anno megvettem tőle az altató praktikákat(nem tudom pontosan mi a címe) és kidobott pénz volt. A "reklám" alapján elhittem, hogy ezután nekem is jobban fog aludni a babám. Hát semmi új nem volt benne, mese mese meskete.

Szerinem Vida Ági kétségbeesett anyukákra épít, akik hirtelen "receptet" szeretnének valamilyen problémára.

Pedig ilyen receptek nincsenek. Amit leír azt többnyire úgyis tudod.

2011. ápr. 15. 10:24
 9/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Mai Vida Ági hírlevélből idéznék:"Még, jó, hogy van számodra egy forradalmi anyagunk, benne a megfelelő mondatokkal és megoldásokkal több, mint 57 ilyen helyzetre:"

Nos, szerintem nem tud többet nyújtani, mint Rosenberg pl. A könyv amit ajánlottam, az erőszakmentes kommunikációról szól, így tudsz neten is utána nézni, szerintem Vida Ági gyógyító játékok is erről szól. Az ajánlott könyvben rengeteg képes szituáció van,megmutatja tisztelettel és megfelelő kommunikációval hogyan kezelheted a nehéz helyzeteket, növelheted önbizalmát, motiválhatod a gyermeked. Az erőszakmentes kommunikációt beírod a Google-ba, sok mindent találhatsz róla. Egyik jeles képviselője Rosenberg. Ha az ő könyvét és az ajánlott könyvet megveszed, nincs 5 ezer a kettő.

2011. ápr. 18. 11:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Én a Babastartot vettem meg Vida Ágitól. Sok jó ölet van benne, de szerintem borzasztóan drága azért az információért, ami benne van. A legtöbb ötletet máshol is olvasni, ő csak szépen összegyűjti. Kb. 1 százaléka volt új, az pedig nem ért meg ennyi pénzt. A Szülők könyve éppen ugyanennyibe kerül Ranschburg Jenőtől. Csak az összehasonlítás végett írom, az egy nyomtatott könyv eleve, és ő egy igaz név a szakmában. Úgyhogy én a Babastart után úgy éreztem, hogy ablakon kidobni 9000 forintot nagyon sok. Inkább olvasgatok a neten ingyen.
2011. ápr. 23. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!