Vida Ági-Gyógyító játékok-megrendelte vki?
Ma rendeltem meg és már nagyon várom.
Engem meggyőzött amit olvastam róla.Persze én is utánanéztem hátha dicsérte vagy kritizálta valaki.
Facebookon ezt találtam:
"Szia Ági! Én imádom ezt az anyagodat, szerintem alapmű minden anyukának."
Én nem veszem meg. Anno megvettem tőle az altató praktikákat(nem tudom pontosan mi a címe) és kidobott pénz volt. A "reklám" alapján elhittem, hogy ezután nekem is jobban fog aludni a babám. Hát semmi új nem volt benne, mese mese meskete.
Szerinem Vida Ági kétségbeesett anyukákra épít, akik hirtelen "receptet" szeretnének valamilyen problémára.
Pedig ilyen receptek nincsenek. Amit leír azt többnyire úgyis tudod.
2. vagyok. Mai Vida Ági hírlevélből idéznék:"Még, jó, hogy van számodra egy forradalmi anyagunk, benne a megfelelő mondatokkal és megoldásokkal több, mint 57 ilyen helyzetre:"
Nos, szerintem nem tud többet nyújtani, mint Rosenberg pl. A könyv amit ajánlottam, az erőszakmentes kommunikációról szól, így tudsz neten is utána nézni, szerintem Vida Ági gyógyító játékok is erről szól. Az ajánlott könyvben rengeteg képes szituáció van,megmutatja tisztelettel és megfelelő kommunikációval hogyan kezelheted a nehéz helyzeteket, növelheted önbizalmát, motiválhatod a gyermeked. Az erőszakmentes kommunikációt beírod a Google-ba, sok mindent találhatsz róla. Egyik jeles képviselője Rosenberg. Ha az ő könyvét és az ajánlott könyvet megveszed, nincs 5 ezer a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!