Első babánkat várjuk és április 27-re?
Hihi,én is akkorra vagyok kiírva:)
Mi úgy vásároltunk ruhákat,hogy vegyesen,melegebb rugdalózókat is meg vékonyabbakat is,meg bodykat hosszú és rövid ujjasat is. Szóval kb. a fele téli babának való, a fele nyárira,de igazából mindenből csak két-három darabot,mert ha itt lesz már,akkor anyu is el tud menni és az igényekhez mérten venni párat,ha szükséges lesz.
Nem tudom mennyire hasznos mondjuk,mert nálunk is első baba:D
Én május 1-jére voltam kiírva.
Az első hetekben hosszú ujjú body és ujjatlan rugdalózó volt leggyakrabban a kislányomon. Voltak hosszú ujjú rugdalózói is, azok alá rövid ujjú bodyt adtam. A lényeg az volt, hogy a karján is legyen egy réteg ruha. Az 56-os méretet pontosan 6 hét alatt kinőtte. (55cm-rel született) Volt neki még vékonyabb pamutsapkája is, de egy-két hetes koráig tettem a fejére, utána a nyári kis kalapok, sapkák következtek.
A 62-es ruhái már nyári darabok voltak.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Az az igazság, hogy sajnos a 20. heti uh-on a dokinak nem volt ideje megnézni hogy milyen nemű,pedig törökülésben feküdve ült :),így februárban lesz a köv. uh-unk, ahol már nagyon kíváncsi vagyok hogy megmondják!De amint megtudom megírom! :)
Arra figyelj, ha rugdalózót veszel, hogy könnyen ráadható legyen. Mi kaptunk olyat, hogy a hátán keresztbe és hosszába volt patentos, egyszer sem adtam rá. Olyan pici babát én nem tudom hogy lehet hason öltöztetni.
Mert ugye rá is kell adni és minden szopi előtt tisztába is kell tenni, szóval sokszor kell kibontani az első hónapokban. Szerintem bodyból a fehér tökéletes, én sokszor összekentem kakival és azt egyszerűbb volt fehéríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!