Vettél már úgy játékot a gyerekednek, hogy nem is neki választottad igazán, hanem téged érdekelt?
Nem, mindig úgy választok játékot, hogy a gyerekeimet lekösse, és fejlessze őket valamilyen téren.
A férjem azonban órákat el tudna tölteni legok és távirányítós autók között, "mert a legjobbat akarja a fiainak", na persze, ő játszik velük a legtöbbet :))
Naná!
Van egy bolt, ott olyan klassz, igényes játékok vannak, imádok ott nézelődni! (Pozsonyi Pagony Budapesten)
És mivel még csak két éves a lányom, őt egyelőre szinte minden érdekli, úgyhogy olykor bátran választok olyat, ami nekem tetszik :) Persze azért korosztályának megfelelőt, hogy tudjunk vele közösen játszani :)
Azért nyilván legtöbbször az ő preferenciáit tartom szem előtt, de néha igenis azért veszek meg valamit, mert én szerettem bele.
Könyvekkel is van ez így a könyvtárban. Kettőt választ ő, kettőt meg én (olyat amitől én olvadozom, és amiről mellékesen úgy gondolom persze, hogy az ő fejlődését is elősegíti), és általában mindet ugyanolyan lelkesen lapozgatja otthon.
A férjem is rengeteg távirányítós autót vett a tesz-veszen, mondván, pár hónapos fiának az tök jó játék:) Apuka lelkesen játszott vele már sokat, a két éves fiamat még most sem igazán érdekli. Már alig várja, hogy legózhassanak, gyerekkorában imádott legózni.
Én a neten mániákusan nézem a fa játékokat, pl. most ez nagyon tetszik, és szeretném is megvenni nemsokára egy közelgő névnapra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!