Tempest kérdése:
Szerintetek milyen lehetőségek vannak, ha egy másik gyermek nagymamája erőből pofon vágta a harmadikos fiamat?
Figyelt kérdés
Pár perccel előtte a két srác vitázott valamin, az unokája panaszkodott, Ő meg azt gondolta, hogy akkor Ő mos üt. Semmi komoly nem volt a vitában (milyen a másik pulóvere. ). Ti mit tennétek, vagy van-e valamilyen jogi lehetőségem?2011. jan. 13. 10:02
1/16 Nigra válasza:
1: elbeszélgetés a nagymamával, hogy hogy a k..va isten f@szába képzeli
2: feljelentés
amúgy volt rá oka? vagy miért csinálta?
2/16 A kérdező kommentje:
Csak az a kis vita, amit említettem a kérdés alatt. De ha komolyabb lenne, szerintem akkor sincs joga.
2011. jan. 13. 10:07
3/16 anonim válasza:
Könnyű testi sértés miatt lehet feljelentést tenni a rendőrségen.
4/16 Nigra válasza:
jajj bocsi tényleg...nem láttam :) tudod ilyenek az öregasszonyok "övék a világ me háromszáz évesek és nekik mindent lehet....utálom az ilyet...elsőként sztem beszélgess el vele és mond meg neki, hogy lazán feljelentheted. meg a szülőkkel is beszélnék a helyedben
5/16 anonim válasza:
Most komolyan be akarod perelni a szerencsétlen öreget? Beszéld meg vele mint ember az emberrel, hogy mi volt az oka, és ha elnézést kér akkor lépj túl rajta. Te mindent láttál? Anno az öcsémet a tornatanár pofozta fel...anyám dühöngött, hogy a jaj a gyerek, amikor is a tanár elmondta hogy mi is történt valójába, utána egészen másképpen látta a dolgot. Szóval először beszéld meg vele.
6/16 A kérdező kommentje:
1.Nem írtam, hogy fel akarom jelenteni
2.Szerencsétlen öreg?!? Inkább egy gátlástalan, proletár disznó, aki visszaél a korával, testi fölényével. A szerencsétlen öreg a nagyapám volt, aki 87 évesen még fűrészelte a diófát és leesett.
2011. jan. 13. 10:32
7/16 A kérdező kommentje:
Az egész iskola mellettünk áll, csak annyi történt, amennyit írtam, több szemtanú van. Nincs egyéb tényező.
De ha lenne, akkor sem tehet ilyet.
2011. jan. 13. 10:33
8/16 Nigra válasza:
Hát igen nagyon sok mostanában a gátlástalan öreg....írtam már az egyik hozzászólásomban, de elmesélem itt is mert nagyon feldühített de legalább tökéletesen ábrázolja az öregeket (legalábbis itt pesten) babámmal utaztunk a 4-6-oson, kivételesen nem volt tömeg. felszállunk, hát a babakocsis beállóban nem ott ácsorog egy öreglány? hely lett volna, hogy leüljön, de arra is hogy ha nem akar ülni akkor máshova álljon. Gondoltam magamba mindegy beállok a csuklóba, semmi kedvem idegeskedni. Pár megállóval odébb szállt le az öregasszony, azt amikor ment az ajtóhoz még nekiállt velem raplizni, hogy nem fér el tőlem....hát azt hittem ott mentem kettészaggatom....
9/16 Nigra válasza:
az volt csak a szerencséje, hogy egyedül voltam a gyerekkel. Ha párom is ott lett volna, otthagyom neki a gyereket aztán megkérdezem, hogy ugyan mér oda állt...
10/16 Nigra válasza:
Tisztelem az öregeket, de nagy elég sokan (tisztelet a kivételnek) alanyi jogú nyugdíjat kaptak mer háztartásbeliek voltak. És aki igen...adózok, hogy fizethessék neki a nyugdíjat, nevelem a jövő generációját, amikor kell átadom a helyem....hát a f@szom nem kéne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!