Hány gyereked van/hányat szeretnél?
Hármat szeretnék, de sajnos az anyagiak maximum kettőt engednek meg. Jelenleg még nincs, de már nagyon tervezzük a párommal. Mindegy milyen neműek lesznek, egészségesek legyenek.
19/L
Én vagyok a 25/N a második oldalon, aki nem szeretne gyereket.
nem lennék jó anya, ezt egész biztosan tudom magamról, és nem is vágyom semmi ilyesmire.
Bezzeg ha lenne gyerekem, azért lennék "lepontozva", mert "az ilyen minek szül gyereket".
Sok esetben sokkal felelősségteljesebb döntés nem szülni nem megfelelő körülmények közé, erre nem megfelelő nőtípusként, mint szaporodni, mint a nyúl. Mégha ez nem is szimpatikus egyeseknek.
Sajnálom.
Köszönöm a válaszokat!
Részemről MINDENKINEK ment a zöld mancs, akik nem akarnak gyereket nekik is!!!
"Sok esetben sokkal felelősségteljesebb döntés nem szülni nem megfelelő körülmények közé, erre nem megfelelő nőtípusként, mint szaporodni, mint a nyúl. Mégha ez nem is szimpatikus egyeseknek."
Teljes mértékben egyetértek!
(én is hasonló okokból (+ másért) nem akarok gyereket)
Nem értem mért vagytzok felháborodva a lepontozáson. Én már rég nem idegesítem magam rajta.
Ha leírom hogy 23 éves vagyok mert az a kérdés hány éves vagy azért pontoznak le. Ha leírom 2 amstaffom van azért. Ha barna hajam azért.
Nem hiába tartok 80% nál.
Ilyenek az emberek!!!
Aki azt írta hogy nem akar gyereket és lepontozták, akkor is lepontoztak volna ha azt írtad hogy 2 gyereket akarsz...
Már rég nem a pontokról szól az egész!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!