Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Még mindig nagyon "széllel...

Még mindig nagyon "széllel bélelt" vagyok. Mások is? Pedig már 6 hónapja megszületett a kisfiam császárral.

Figyelt kérdés
Már nagyon ciki, hogy lekörözöm apát is. Bocs, ha valakit mesértettem a kérdésemmel.
2011. jan. 8. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
ez összefügg a szüléssel??én 3 hónapja szültem, és néha még a hüvelyemből is távozik levegő és nem tudom miért...már akartam kérdezni, ez a szülés miatt van?
2011. jan. 8. 20:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Előzőnek: erősítened kell a hüvelyizmaidat!
2011. jan. 9. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én 5 hónapja szültem császárral és folyton pukizok :( Néha úgy érzem, mintha bélcsavarodásom lenne, morog és mozgolódik a pocakom, majd egy nagy szél távozik.... Nem tudom, mit tegyek, Te kaptál valakitől hasznos tanácsot? Mármint nem itt, mert itt látom, hogy nem írtak.

Már lassan semmit nem merek enni, inni, mert ez nagyon ciki tud lenni pl. anyósoméknál....

2011. jan. 15. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!