Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 6 gyerek, mi a véleményetek...

6 gyerek, mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Valaki nagy dobra veri hogy 6 gyerek büszke apja, csak azt felejti el mondani hogy két anyától...
2011. jan. 8. 13:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy nem ismerem a férfit, fogalmam sincs a hátteréről, tehát nincs jogom bármit is mondani. Nyilván Te ismered, tehát Te alkothatsz véleményt.

Egyébként attól, hogy nincs együtt az ex-ével, még büszke lehet a gyerekeire, nem? Nem teljesen értem, hogy hol itt a probléma, egy rakás elvált ember van manapság, és sok a patchwork család is...

2011. jan. 8. 13:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha jut a 6 gyereknek a szeretetből is, és nem nélkülöznek, akkor gratulálok nekik :)
2011. jan. 8. 13:16
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Csodálatos, hogy büszke a gyerekeire.
2011. jan. 8. 13:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg az ismeretségi körömben sajnos több olyan apuka is van, akik 2, 3 vagy 4 gyermekkel megözvegyültek, egyikük már újra házasodott, és van egy új gyerkőc, (ez a három gyerekes), és lehet, hogy lesz még egy-kettő. Szóval nekem ez is eszembe jutott.

első

2011. jan. 8. 13:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, miért ne legyen büszke a gyerekeire, csak mert két anyától vannak??!

Mellesleg akkor azok az anyukák sem lehetnek büszkék a gyerekeikre, ahol nem egy apától vannak?

Szerintem neked más problémád van az illetővel..

2011. jan. 8. 13:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért ha 2 anyától van, akkor valamelyik anyától született gyereknek nem az apja?

Egyébként pedig bármi is az eloszlás, 3-3, 4-2, 5-1 gyerek is szép teljesítmény. Feltéve, hogy gondoskodik róluk megfelelően.

2011. jan. 8. 13:26
 7/15 A kérdező kommentje:
Igazából úgy van hogy mindkét anyától van 3 gyerek. Az egyiktől elvált, és a másikkal él...
2011. jan. 8. 13:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

és akkor mi van, ha az egyiktől elvált?? az élet már csak ilyen. attól szeretheti az első feleségétől született gyerekeit nem?? DE!!

gratula neki!

2011. jan. 8. 13:41
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi itt a gond? Szívből gratulálok neki és kívánok sok örömet a 6 gyermekhez.
2011. jan. 8. 14:01
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy "elfelejti mondani", csak az ő szemszögéből tök lényegtelen, hogy a hat gyerek két anyától van. A két nőnek három-három gyereke van, de az apának attól még hat, és az ő szemszögéből mellékes, hogy nem ugyan abból a kapcsolatból, hiszen attól még mind a hat gyerek az övé.

Ha neked annyira nagy öröm mások életén csámcsogni, akkor tedd, de hogy erről miért idegen emberek véleményét kéred ki, azt sose fogom megérteni.

2011. jan. 8. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!